BurcuMusti3107 Anneler merhaba bugün sabah yatışım yapıldı 38+4 günlüğüz ve fitil verdiler bu benim ikinci doğumum olacak Allah kısmet ederse henüz hiç ağrı yok sancı yok gibi açılma olması için neler önerirsiniz acaba bana yardımcı olur musunuz çok stresliyim
Busraaaakkk BurcuMusti3107 Canım sancı falan yoksa neden yatış verildi ki? Ben de 38+3 oldum 2 gün önce baya sancım vardı düzensiz ama bugün ne sancı var ne bi şey
Anonimanonim BurcuMusti3107 benim 1 cm açılmam vardı epidural suni sancı verilmişti o sırada plates topunda daire çizip ufak ufak zıplıyordum topta ve koridorda yürüyordum yavas yavas yanımda ebemle merdiven çıkıp inmiştim sabah 8de ufak ufak verilmeye baslandı 16:20de doğum yaptım İnanır mısın bilmiyorum meryem ana otu almıstım sancı verilmeye baslandıgında suya koymustuk sonrası da youtube da doğumla ilgili dualar var onları dinleyip doktoruma güvenip kendimi akışa bırakmıştım
aysegulk07 BurcuMusti3107 aa merhaba siz alanyadaydınız değil mi Anadolu’yu mu tercih ettiniz doğum için? Hayırla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
seeviim BurcuMusti3107 yapayzekayı nasıl hissettiğinizle ilgili bilgilendirin o yardımcı olabilir daha önce öyle doğuran biri vardı burad
BurcuMusti3107 Busraaaakkk bebek iri bir bebek olduğu için beklemek istemedi 39 haftayı geçerse sezeryan olur dedi
BurcuMusti3107 Anonimanonim ayy benimde 1 cm açıklık bende pilates topunda duruyorum hep Meryem ana otuda koydum 10:30 da fitil verdiler bakalım daha muayene etmediler ama sancı hissetmiyorum henüz siz direk hissettiniz mi
Busraaaakkk BurcuMusti3107 Kilosu kaçtı canım? Bana da en son 38+0da kilosuna 3.440 gr dedi, daha kilo aldırmamaya çalış yoksa doğumda zorlanırsın demişti dikkat etmeye çalışıyorum bende tatlıyı falan kestim
Anonimanonim BurcuMusti3107 yok hissetmedim zaten doğum anına kadar öyle pek hissedilmiyor epiduralli mi sizin
Reyyollela BurcuMusti3107 YouTube activating labour diye bi video var 7 dakikalık onu yapıp sıcak dışa girin tekrarlayın Rabbim yardımcınız olsun inşallah 💕
BurcuMusti3107 Anonimanonim yok valla fitil verdiler bana henüz bişey yok açılma muayeneside olmadı onu bekliyorum umarım açılmam vardır
BurcuMusti3107 Anonimanonim peki sizin yatış olmadan önce bir belirtinşz var mıydı benim hiç yoktu nişan su leke falan
Anonimanonim BurcuMusti3107 yok hayır benim sadece bebeğim kanaldaydı bayadır oksijen seviyesinde azalma olmuş dışarda kalması içerde kalmasından daha iyi dedi planlı normal doğum oldu. Siz ne durumdasınız?🙂
kubraaaatt cokkasmabeabi çok merak ediyorum bunu gerçekten işe yarıyor mu. Kimileri yırtık olur falan diyor
cokkasmabeabi kubraaaatt ise yarıyor. İlk ikisinde yapmadım çok gereksiz uzadı. Son doğumda sancı geldikçe ikindim çünkü suni sancı vardı bende dayanabilecek gibi değildim, 2 saate doğurdum
cokkasmabeabi kubraaaatt sancı yla beraber ikinip sancı bitince kesmeniz lazım. Yırtık olmaması için. Zaten doğum esnasında değilseniz var gücünüzle de ikinmaya gerek yok. Kısa süreli ikinmalar yapsanız kafi