Fatma_furkan1996 beautiful_ şuan yenidoğan bir bebeğim var kesinlikle alt açma bezi olmazsa olmazı şuan çok sık yapıyor çünkü yeni doğan kıyafeti çok fazla almadım hemen kısa programda yıkayıp kurutuyorum dönüşümlü giyiyor
beautiful_ Fatma_furkan1996 kıyafet olarak tam neler aldın bacım bizimki birde yaz bebesi oğlum kış olduğu için bunda bilgi sıfır
beautiful_ myangelson bizimki baya kundak olmasına rağmen yayılıyor çocuğun ayağı başka kendisi başka yerde 😅
beautiful_ kurkmantosuzmadonna siyah rengi hafif solmuş sinirimi bozuyor şuan beşik aldım bu haftalarda puset düşünüyorum daha 18+1iz
Fatma_furkan1996 beautiful_ ayaklı tulumlar çok iyi oluyor canım uzun kollu zıbın kısa kollu zıbın alt üst takım da 3 4 tane olsa yeter bence yenidoğan için söylüyorum tabikide
bsrbrkysr184_ beautiful_ ay valla ben biraz aldım biraz da tanıdığım verdi kızımı da öyle büyütüm yeğenimin kıyafetleriyle aldığına değmiyor 2 gün sonra gelmiyor
Fatma_furkan1996 beautiful_ ben 10’lu hastane çıkışı aldım ayriyeten 2 tane yedek altlı üstlü koydum 1 gün kaldım hastanede ben inan onları hiç giydirmedim bile gerek olmadı
beautiful_ myangelson hemde nasıl çocuk kendi yatağından yatmıyor gelip babasıyla anlaşma yapıyor baba sen benim yatağa geç ben annemle yatarım 😅😅
myangelson beautiful_ ahaha hadi ya 😂 bizim bebe asla yanımızda yatmak istemiyor yanimiza yatırdığımız an fenalık geliyor çocuğa bakalım büyüyünce de böyle olacak mı 😅