kurkmantosuzmadonna beautiful_ fark etmez canım ya. Kullan at zaten. Ben genelde E bebekten alıyorum.
beautiful_ kurkmantosuzmadonna burada yok ebebek Trendyoldan alıyorum sürekli ihtiyaçları 40 tanesi 350tl. Trendyolda
1cey beautiful_ hazır kundakların cırtları falan yıkayınca sıkıntı oluyor diye okudum ama yorumlara bakarak iyisi varsa alınabilir ama müslin da aynı işi görüyor bence
myangelson beautiful_ aynen onlardan canım bölmeli zaten yazsan çıkar direk. İnce muslinlerle yapilabilir ama yarım kundak yapın tam olmasın biliyorsundur zaten belki de
beautiful_ myangelson biliyorum kuzum da bizimkiler eski usul de ben kıyafet almıştım oğluma yenidoğan hiç bırakmadılar
Deletedmom_8793 beautiful_ ben yazma ile yapardım kızımı yarım.kundak çünkü 24 temmuz da doğmuştu ve çok sıcaktı
myangelson beautiful_ valla eski usul falan anlamam de bizimkiler de illa bacakları da saralım dediler izin vermedim zaten görkem de sevmedi kundağı
beautiful_ kurkmantosuzmadonna sepete attım onu da sence bir tane çantam var ama 5 senedir fulll kullandım bir tane daha almalı mıyım?
beautiful_ myangelson bizimki baya kundak olmasına rağmen yayılıyor çocuğun ayağı başka kendisi başka yerde 😅
balbocegii beautiful_ benimde çoğu eşya oğlumdan kalma yenidoğan kıyafetler bebek pamuğu losyonları falan aldım herşeyi hemen hemen hazır
beautiful_ kurkmantosuzmadonna siyah rengi hafif solmuş sinirimi bozuyor şuan beşik aldım bu haftalarda puset düşünüyorum daha 18+1iz