sedabenli 14+5 de devlet erkek dedi bugün 15+4 özel kesin kız dedi hangisi doğru kafam iyice karışmış durumda 😂
dilan3535 sedabenli vallaha bilrmicem ama benimde aynısı olmuştu kızımda 12. Haftada %90 erkek dedi devlet 14. Haftada özel kendi doktorumuz kız dedi 18. Haftada mecburi fetal verdim kız olduğu kesinleşti yanş bence siz detaylıyı bekleyin derim ben 🤦🏻♀️
metininprensesi İki gün sonra randevum var 15+6 olcam öğrenir miyim acaba devlet hastanesine gideceğim
zuloss sankibiri ben kızımı 10 haftalıkken öğrenmiştim. İkinci gebeliğimde ya kendini göstermedi yada doktor net konuşmadı detaylı da oğlumuz olacağını öğrendim
selo48 sankibiri tek yumurta ikizlerine hamileyim . Bir oğlum var . Doktor 13+1 %95 kız bebek dedi . Şimdi kızlarımı bekliyorum sağlıkla kucağıma alabilmek için ☺️🙏
kavalakurabiyesi nazende17 valla asistan bir doktor söyledi çok net erkek değişmez değişirse beni bul dedi değişmedi 😂
aysuuuuu_ sankibiri 16+2 de net gördüğünü söyledi doktorum öncesinde tahminde bulunmamıştı kızım olacakkk 🥹😍💗
muzlupancake 10+1deyim bugün fetal için kan verdim o arada doktor doğuma gitmişti hemşiresi baktı bi baktım kız gibi bi baktım erkek gibi geldi ama sanki erkek dedi🤷🏻♀️onu da anlamadım inansam mı inanmasam mı😂
yagiz_didem 5melekannesi5 bızde şaşırmıştık ama ozeldı cınsıyet ayrımı var mı aldırmayı düşünüyor musunuz dedı hayır deyınce dedı. Ve doğdu çıktı kese seklınden bıle anlasılıyomus galıba