tugbazeyd1 Htcmommyy2125 zaten ptes randevum vardı doğum yaptım dün sabh:) ama sancılarım vardı 70-80lerde benişin son gün ters dönmeyi tercih etmiş ve sezeryan oldım🥹
ebgcmn_33 Ceyfer ben de 34+2 günlük hamileyim ve sanırım benim de geldi sabahtan beri kadık ve vajinada geçmeyen ağrı ve batma var sırtta da tek bir noktada ağrım var masajla geçyor dün nst bakıldı sancı yoktu açıklık bakılmadı acaba bugin gitmeli miyim
Ceyfer ebgcmn_33 yeni gördüm yazdığınızı. Sanırım doğum yapmadınız aksi durum hissettiğinizde tabii gidin beklemeyin ben post açtıktan ertesi gün doğum yaptım 33+6 da
ebgcmn_33 Ceyfer hayırlı olsun durumunuz nasıl ben daha doğum yapmadım sadece tansiyonum inişli çıkışlı ama diğer şeyler iyi olduğundan doktorum sorun görmüyor
Ceyfer ebgcmn_33 bende de Preeklamsi çıkmıştı ama doğumum ondan dolayı olmadı. Nişanım geldi ertesi gün suyum geldi. Çok şükür diyelim zorlu bir süreçti. tuz hiç kullanmayın bol bol dinlenin. Hareketli olmak ta tansiyonu etkiliyor
ebgcmn_33 Ceyfer tuz az tüketen biriyim zaten çok da hareketli değilimdir son zamanlarda daha çok yatıyorum ağırlaştığım için
minikayperi Ceyfer Geçmiş olsun hayırlı olsun bebeğimiz nasıl siz nasılsınız bebeğiniz küveze alındı mı acaba süreciniz nasıl geçti 🥺
Ceyfer minikayperi çok teşekkür ederim. Evet bebeğim 11 gün küvezde kaldı çok şükür erken çıktık. 2 doz ciğer geliştirici yapıldı doğumu durdurmaya çalıştılar serum ve haplarla ama suyum bitmişti artık sürekli geliyordu daha fazla beklemeden doğuma alındım
dilek190 tugbazeyd1 bende 2 kez geldi nisan olabilir demisti doktor bence degil 2 hafta oldu bebiş gelmedi