ladyagmur1 cansumine erken yapmışsınız bence . Ben gebeliğimi öğrendiğim gün idrar testinde negatif görmüştüm ama içime şüphe düşmüştü aynı gün beta vermeye gittim 12 çıkmıştı. Adet gecikmesini bekleyin gerçekten
duyguklcc Kızlar bat 25 Mart dün yumurtlama günümdü ve değerlendirdik yumurtlamadan önceki 3-4 günü de değerlendirdik ne zaman test yapmam lazım
hayalperi duyguklcc dayanamam diyorsan erken gebelik testiyle yumurta çatlama gününden sonrası günü hesap ederek 10 uncu güne test yapabilirsin
egosunannesi0 hayalperi hangi marka test aldın canım sen ben Nimo aldım eczanede o varmış bozuk , yanlış diyorlar awox sipariş verdim internetten
hayalperi egosunannesi0 ben normal kaset test aldım ya iki gebeliğimde de doğru çıkmıştı erken gebelik almayı düşünmüyorum o kadar erken yapmayacam
egosunannesi0 hayalperi anladım canım inşallah güzel sonuçlar alırız, sivilcelenmelerim çok arttı benim galiba ilk denemede olmayacak gibi
hayalperi egosunannesi0 sivilcelenme gebelik olunca da adet olunca da aynı bende diğer gebeliğimde aşırı sivilcelenmiştim
duyguklcc Kızlar 11 Mart yumurtlama günümdü yumurtlamadan önce 3-4 günü ve yumurtlama gününü değerlendirdik bugün aşırı sırt ve bel ağrım vardı şimdi de çok hafif kasıklarımda ağrı ve gaz var aşırı bunlar döllenme belirtileri olabilir mi acaba ?
hunerg Benim adetim 1 mart 3 martta bitti dongum 26 yumurtlamam normalde 12/13 gösteriyordu gün 8-10-13-14 degerlendırdkk yumurtlamayı da yakaladık ya acaba olmuş müdür blmıorm diğer adete kadar gün aşırı ya devam 27 ye Mart’a kadar bakalım
Seyma8 Benimde bat 20 bakalım 4 gün kaldı yarın bende gebelik testi yapıcam ara ara giren kasık ağrılarım var sizce adete 4 gün kala çıkar mı ki
egosunannesi0 Seyma8 Bat 20 Mart canım erken değil normal gebelik testi , laboquick marka sizce silik çizgi var mı
Merryb 28 gösteriyor bat bende bir belirti yok yumurtlama günü öncesi ve sonrası üst üste üç gün değerlendirdik. Geçen ay da Polip perde aldrdım bakalım ne olacak
zehraydnnn alpek ya bende 22 Mart âdet tarihim çok az kaldı erken gebelik testi yaptım ama bişey çıkmadı belkide hcg henüz yükselmemiştir diyorum