nergiss123 teşekkür ederim insan böyle şeyler duyunca bir nebze rahatlıyor ama dediğiniz gibi acaba mı düşüncesi de illaki oluyor kafasında. Ben özel eğitim öğretmeniyim haliyle özel gereksinimli çocuklarla çok yakından temas halinde oluyoruz. Her gün o çocukları görmek ister istemez etki bırakıyor insanda ya benim çocuğum da özel gereksinimli ise diye. Ben biraz amniyosentez, kordosenteze takmıştım kafası yaptırsak mı öğrensek mi ama bir yandan da riski var diye. Eşim de bizim çok sağlıklı bir bebeğimiz de olabilirdi ama 1 yaşına geldiğinde otizmli (annr karnında ya da genetik testlerle belli olmadığı için bu örneği verdi) olduğunu öğrenebilirdik ya da ateşli hastalık geçirip zihinsel engelli kalabilirdi. Sınav dünyası bu için ferah tut ben bebeğimizin iyi olduğuna inanıyorum dedi. İçimi çok da rahatlattı açıkçası bu hafta biraz daha iyiyim aslında. Hatta artık foruma girmememi araştırma yapmamamı da istedi ama o elimde değil malesef giriyorum hep. İnşallh bizim gibi durumda olan herkesin bebeği sağlıcakla dünyaya gelir. Kalp konusunda da umarım mucizeler bizi bulur doktorların dedikleri gibi olmaz🙏