denizali21 Fatmanur_0416 ay evet konuşurlar da konuşurlar bitmiyor konuscak şeyleri hiç duymamak en iyisi artık 😂😂😂😂
aselinannesi38_ denizali21 evdeki hangi makarna istersem onunla yapıyorum canım hiç özel olarak marketten almıyorum
dam1a_ denizali21 okurken benim de canım çekti 😂😂 ben çok aşırıya kaçmadıktan sonra yiyorum herşeyden bu yol uzun bir yol hamilelikti emzirmekti bunların tümünde istediğim hiç bir şeyden geri kalmamaya çalışıyorum arada kaçamaklar olabilir bence 😂
aslmoms denizali21 Normal makarnaya sosunu yapıp koyarsanız bastıracaktır :) Hem makarna noddle kdr zararlıda değil.
Anneadayiozlem cutebabymomm soya sosu hamilelikte önerilmiyor diye biliyorum tüketiyorsanız bilginiz olsun
cutebabymomm Anneadayiozlem hayır öyle bir şey yok fazlası zararlı sadece o da tuzlu bir sos olduğu için. Zaten makarnaya sosuna ek tuz kullanmiyorum sadece soya sosunun tuzu tüm makarnaya yetiyor. Ayrica sık olmamakla beraber tuketiyorum ben de bebeğim de gayet saglikliyiz🤗
havvaa41 denizali21 toprak yemek istedim çok ama cesaret edemedim bende ywnilwbilir kil denedim baya iyi geldi ama buram buram kokusu geliyordu 32 haftalığım sadece bunu aşerdim🤭 benim annemde yermiş hep sigara külü soba külü 😁