buseee542 aisenuraksu 34+4 hafta ile doğum yaptım ozaman girme şansı oluyormu bilmiyorum bana sormadılar ama hastaneden öğerebilirsiniz
ikincikezanneolmak iremc7 simdi nasil bilmiyorum ama ben kızıma 4 sene önce doğum yaptım kapı ve oda süslemesi yaptım
merm aisenuraksu Ben gecen yil yaprim.Duygu hanimin hastasi idim.Dogumhabe bize pis geldi.Ama doktorumdan çok memnun kaldim.Sezeryan oldum.Çok çabuk toparlandim.
merm aisenuraksu Hastalik ne olursa olsun .Hijen cok onemli bebeklerin mikrop kapma ihtimali bizlerinde mikrop kapmasi herseye yol acabilir.Adatip a gecti brnim doktorum.Oraya da bakabilirsiniz.
iremc7 aisenuraksu evet canım çok güzel geçti gerçekten doktorumdan çok memnun kaldım hastanedeki ebe ve hemşirelerin de tavrı ve ilgisi güzeldi
iremc7 aisenuraksu sezeryan oldum ama doktorum normal doğumda eşinizle girebilirsiniz isterseniz demişti
aisenuraksu iremc7 sezeryan doğum ücreti 35 bin demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam. Doktora ek bir ücret ödeniyor mu ,yoksa direk bu ücreti hastahaneye mi ödüyoruz nasıl oluyor ?