Mihrasina_ 06f valla az önce içtim 😂 çok kendimi kısıtlamıyorum bu tarz şeylerde sigara alkol tüketmiyoruz sonuçta asitli bi şey arada birden bişey olmaz diye düşünüyorum
bilmemben 06f yengem sürekli içerdi şükür bir sorun olmadı ben çok aramam öyle denk gelirse ve bazı yemekler colayla fantaya güzel oluyor içiyorum takmaya çok gerek olmadığını düşünüyorum
mervekalkann Normalde de içmezdim gebelikte de aramıyorum maden suyu içebilirsiniz yerine o görevi görür.
aybikemom 06f valla bende buldukça içiyorum gidip kendim almam ama iftara gifince falan özellikle canımok çekiyor yemeklerin yanında içimi ferahlatıyor bayılıyorum
Elisa0110 06f valla sabah aç karnına daha kahvaltı yapmadan içtim Allah affetsin dolabı açtım kahvaltılık alıyım diye görünce canım çekti yarım bardak içtim bende 🤭
busrabaskal 06f ay nolur dikkat et bence az da olsa alabilirsin ama az.ablamı durduramadık hem kendini hem bebeği riske attı.erken doğum oldu kendide çok fenalaştı acil sezeryana aldılar 2 seninde kalp atışı düzensizliği.ablam aşırı düşkün yemek içmek konusunda