06f Arkadaşlar gebelikte kola içtiniz mi? Ben sonlara yaklaştım kaç aydır içmiyodum bu aralar asitli içecek içme isteği başladı tutamıyorum kendimi(çok olmadıkça tabiki)🫠sizde durumlar nasıl
bbaskal 06f ya ben ilk gebelikte nerdeyse hiç içmedim ama şuan resmen kola aşeriyorum maalesef içiyorum tabi çok değil de yine de içmemekte fayda var kafein çok zararlı gebelikte
annebebeka 06f midemde gastrit ve Reflü olduğu için bir yudum içmem bile yasak🥲 maden suyunu bile asidi kaçmadan içemiyorum
gozdenur06 Ben çok dikkat ediyorum daha hiç içmedim ama bazen canım çok çekerse eşimin bardağından bir yudum alıyorum nefsimi köreltmek için
sym_yc 06f ömrümde içtiğim kola 2 lt geçmez ama gebeliğin başından beri kola aşeriyorum bizim eve kola girmez abimlere gittikçe çok az içtim ve bazen bakıyorum kaç gün kalmış asidi kalmamışsa içiyorum bi doğurayım diyorum 2,5 litreyi kafama dikicem 😂😂😂
Melike88_ @"06f arada bir olmak kaydıyla içiyorum valla ne olacak zaten plesanta bebeğe zararlı olan şeyleri almıyo değil mi