kayadidemdilan Merhaba kızlar uygulamada son bir gün görünüyor ilk doğum olucak nasipse arada sancım oluyor ama açıklık yok böyle giderse suni sancıyla başlaticaklar var mı tavsiyeniz doğum başlasın
cokkasmabeabi kayadidemdilan korunmasız ilişki, bol hareket, merdiven inip çıkma, comelme, ahududu yaprağı çayı, adaçayı, hurma bol bol
aselarya kayadidemdilan benimde son 1 gün günlerimiz aynı her tuşa bastım ama hiç gelesi yok kara kara düşünüyorum napıcam ben
sarilale123 kayadidemdilan gelmeyen bebek ne yaparsanız yapın gelmiyor, aşağıda Arkadaş yazmış en etkiler onlar boş bol hurma ananas yiyin benim 3 cm açıklıpım vardı ama ne devamı geldi ne sancı. Suni başlatıldı hafta dolunca
momsi kayadidemdilan gögsünüzden aşağıya sıcak su ile durabildiğin kadar duş al birde aksak yürüyüş yap
sarilale123 kayadidemdilan doktorum bile çok hızlı ilerledi dedi, gerçekten saat 12den sonra sancıları hissetmeye başladım açılmamda ondan sonra arttı. Duşa girdim en son dayanmadığımda 4te doğurdum
kayadidemdilan aselarya sancı var mı peki benim bır haftadır kasık ağrım var nstde sancı çıktı ama açıklık yok
HCerenn Kız çocukları erken mi gelir bayanlar benim 18 günüm var ama sanki bugün yarın doğuracak gibi hissediyorum kendimi