sso Bereninannesiiii inşallah canım çok teşekkür ederim desteğin için hepimize allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin
Kralileyagmur33 sso boşver hiç onlara takılma he hı de dediğin gibi onlara kalsa 200 kg alsak yine Bebek küçük kalacak 😂 allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese de 🙏🏼
Sirincili Mesajları okuyunca kendimi aşırı tombik hissettim yahu😂🧐🧐🧐 60 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum 🥺 13.haftadayım. Doktorumla konuştuğumda hala her şeyi giyebiliyorum bedenim neden değişmedi dediğimi hatırlıyorum 🤦🏼♀️ O da şaşırdı ama vucutta kan sıvı ve ödem birikebiliyor dedi🧐 boyum 1.73 o yüzden çok kilo almış gibi hissetmiyorum şişmedim açıkçası 🤦🏼♀️
Ezgi1234 Netten baktığımda Hamileliğin ilk 3 aylık döneminde 1.3 kg ila 3.6 kg ve bundan 1 hafta sonra da 400-450 gr almak en uygun durumdur. Yazıyor benim 2 buçuk kilo normalmiş :)
bridetobe 10+6 dayım sürekli kusuyırum ikiz gebelik . 4 kilo vermiştim şimdi 1 kilo almış gibi duruyorum doktor da rahim çok büyüdüğü icin daha fazla vermissindir ama tölere ediyordur vücut dedi. Artık yemek yemek istiyorum her lokmadan sonda lavaboya koşuyorum . 😢😢😢
Beyzaharun Ezgi1234 2. Ayıma girdim aklıma ne gelirse yiyorum ama daha hiç almadım kilo bakalım😂 normal de bu yemeyle 10 kilo alrdım bende şaşkınım 🤷🏻♀️
e0acr Kızlar nasıl kilo almıyorsunuz ben 13+6dayım 5 6 kilo aldım 55le hamile kaldım şu an 60 61 gidiyor tartıya çıkmaya korkuyorum🙈