sibelipek3101 Kızlar boyle yerlerden ev alan var mj memnun kalan oldumu acaba biriktir biritktir on yıla ev alamam bu şekilde yilbasindan önce 3200olan ev 4500oldu kredi faizleri de çok yüksek
3boysmom sibelipek3101 kuzenim eminevimde çalışıyor benimde, tüm kuzenlerim ordan ev araba aldı. darısı başımıza 💓
flz3576 sibelipek3101 biz emin evimden ev aldık ödemesi devam ediyor şimdi de fuzul evden arabaya girdik çekilişti olarak bizim aylık ödememiz az olduğu için yavaş ilerliyor sizin çoksa ödeyin hemen çıkar
busrabaskal sibelipek3101 ablamgil araba aldı fuzulevden bizde eminevimden girdik 4 ay oldu 2 ay sonra araba alacağız kısmetse ödemede seneye haz bitiyor.sonra ev işine giricez inşallah
sibelipek3101 kesginn evet canım nasıl oldu bize anlatır mısın lütfen aklımda bir sürü soru işareti var adım atmazsakta asla almayacağız diğer türlü bankanın aylık ödemeleri çok yüksek ve 5milyon faiz yüklüyor o kadar fazla ki
sibelipek3101 flz3576 nasıl aldınız canım detaylandirir misin nasıl oldu ev nasıl buldunuz mağduriyet yaşadınız mi
flz3576 sibelipek3101 hiç bi şekilde yaşamadım 2023 te aldık evi zaten siz düşünüyorsanız şubeye gidin daha detaylı bilgi veriyorlar burda bilgi detaylı verirsem çok uzar bütçenize göre size bilgi verecekler ödemenize göre bilgi de değişiyor
sibelipek3101 flz3576 onu demek istemedim canım yani şunu soruyorum ev alma süreciniz nsol oldu nasıl buldunuz sizinle alakalı soruyorum firmayla görüşeceğiz tapu tarzı şeyler yani
kaya_kaya sibelipek3101 biz eminevimden araba aldık gayet iyiler 2028 e kadar taksit ödeyecez ama olsun en azından arabamız oldu
kaya_kaya sibelipek3101 hayır canım öyle bir şart yok bizde ikinci el aldık 750 bin TL’ye yazıldık 850 binlik araç alıp üstünü biz tamamladık noter ücreti vs 900 e geldi araç
sibelipek3101 kaya_kaya ben onu da soracağım cabim ama önceliğimiz ev evindetaylarini öğrenmek istiyorum
sibelipek3101 flz3576 peki canım evi siz nasıl buldunuz yani onlar haber verecek dimi iki hafta önceden evi bükün diye öyle hemen bulabilrimiyiz risk alıp adım atacağız yoksa asla yapamayacağız biriktirsen de asla birikmez
flz3576 sibelipek3101 tabi canım haber veriyorlar ne zaman ev bulursan sende ev buldum diyorsun öyle işlem yapılıyor yani iki ayağını bi papuca sokmuyorlar bizim çekilişte adımız çıktı 2 ay boyunca uygun ev aradık bulduk haber verdik işlem başladı
sibelipek3101 flz3576 güven konusunda çok kararsızdim bunları temsilciler de söylüyor ama siz bu durumu yasadifiniz için sizin ağzımızdan duymak daha güven veriyor teşekkür ederim