kahveasigiii ilaydat bir yerlerde sürünen de benim.. hem de birkaç gün ve adetten önce mutlaka uzun süreli bir ağrı çekerim. Bu ay hiç ağrım olmadı ağrı kesici almak bile aklıma gelmiyor günde 3 tane ağrı kesici alan ben.. inşallah benim diğer ayım da sizin gibi olur
adl_12 Ozlemmm3535 Alakası var mı bilmiyorum ama ben bekarken de evliyken de bebeklerden sonra adet olduğumu hissetmezdim öyle rahat bi adet sürecim olurdu ama son gebeliğimden bi ay öncesi ben bi adet oldum ölcem şandım istiğfar bayılma hissi 10 gün süren adet kanaması ağrı vs inanılmazdı bi sonra ki ay gebe kaldım
bia777 Denk mi geldi doğru mu bilmiyorum ama benim de öyle oldu normalde 4-5 gün sürerdi ve sadece ilk 2 gün kanama olurdu son ay 7 gün boyunca aralıksız kanama yaşadım, hayırlı haberler alın inşallah 🥰
mervenurumay Ozlemmm3535 hamile kalmadan birkaç ay önce düzensizliğim başlafı normalde günü gününe olurdum 2-3 gün sarkmaya başlamıştı kasım ayında normalde 5 gün süren reglim tam 13 gün sürdü aralık ayında normal gününü gördü ama aşırı yoğun geçti ocak ayında gebeliğimi öğrendim
ferihaninbeyazgeceligi Bende olmuştu adetim hem beş gun erken gelmişti hemde hiç ağrı çekmedim ve gelecek ay pat hamile olduğumu ogrendim
Ziyangillerrr_ Ozlemmm3535 Benim normalde adetimin ilk günü çok hafif geçerdi ikinci ve 3. Gün yoğun olurdu hatta ilk gün sadece kahvemsi leke gelirdi. Hamile kalmadan 1 ay öncesinde ilk gün ve ikinci gün öyle bir adet oldum ki saat başı ped değişmek zorunda kaldım ne akıntı ne bir şey hiçbir şey olmadan adetim direkt başladı ve 4. Gün birden kesildi. Tahminimce rahmim kendini temizledi birde pco ve çikolata kistine sahibim adetlerim hep çok gecikirdi o ay tam gününde geldi
Ziyangillerrr_ Ozlemmm3535 İnşallah canım biz şuan 26 haftalık olduk. Hamilelerin duası kabul olurmuş sana dua edeceğim uyumadan önce 🤲🏻
Ozlemmm3535 Ziyangillerrr_ Allah razı olsun çiçeğim sağ salim al inşallah bebeğini kucağına sağlıkla mutlulukla huzurla 🥹💘
suphandurusu Ozlemmm3535 hamile kalmadan önce adetime 1 hafta kala ara kanama gördüm gebelik testi yaptım pozitifti adet gününde adet oldum . Ertesi ay hamile olduğumu öğrenmiştim