Ozlemmm3535 vannessaa ben de senin yorumunu görünce şu an Ümit’le doldum canım inşallah çok ümitlendim ve gözlerim doldu inşallah ikimiz de hamileeyizdir 🥹💝 Rabbim şu mübarek ayda herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Ozlemmm3535 mrvgngr benim de 24 Mart canım ama inanılmaz umutluyum buradaki yorumları gördükçe daha çok umutlandım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah biz de hamişizdir 🥹🥹
Buse67 Ozlemmm3535 inşallah canım. Senin sonucun çıktı mı merak ettim inşallah iyi çıkmıştır. Okuyorum yorumları görmüştüm de merak ettim
Ozlemmm3535 Buse67 canım çıktı ama nötr çıktı ayın 16’sında boyun Ultrasonu çekilecek tekrar gerileme mi var yoksa ilerleme mi diye ona göre tekrar biyopsi yapılacak normalde bu ay aşılama yapılacaktı bana Nodül çıktığı için iptal oldu 🥹
hera33 Ozlemmm3535 evet canım beni,mde hamile kalmadna bir ay önce bir gün sürdü sanırım kendini haızlrıyormuşş tahmnim kısa sürede gebe kalacaksınn
vannessaa Ozlemmm3535 bugün adet günümdü aslında ama daha olmadım. Göğüslerim de hala aşırı şiş duruyro. İnşallah bir kaç gün içinde hala olmamış olursam test yapmayı düşünüyorum dua edinnn😭❤️
hilalnurr Benimde gecen ay ağrısızdı ve az oldu kanamam bu ayda 30 gün gecikti yanı bu ay hiç olmadım duphaston kullandım bakalım gelecek mı yada hamilelik olcak mı 😓
ikibebekim Ozlemmm3535 benim de normalde reglim ⅞ gün mutlaka sürer ama en sonki nedense 5 gün sürmüştü