krkmz_trz Ben de 37+3 aynı durumdayım. İlk gebeliğim, arada karnım taş gibi oluyor. İlk nst sancılar 20 lerdeyken son girdiğimde 50 lerdeydi. Çarşamba kontrolümüz var bakalım ne olacak 😅
kubraturkkoc melegim91 benimde ağrılarım arttı genel olarak yakın mı acaba diye her belirtiyi doğuma yoruyorum bi de temizlik yapma isteğim arttı 😂 yatmaya alışkın olunca şimdi çok zorlanıyorum az ayakta kalayım her yerim ağrıyor bende yürüyüş yapayım bari diyorum siz neler yaptınız peki
krkmz_trz kubraturkkoc kontrol etmedi, gövdesi 39 haftalık olmuş dedi. 36+4 iken 3400 kilosuydu, biraz iri gidiyor 😬 doğumuna daha var dedi. Şeker takibi verdi. Duruma göre diyetisyene yönlendiricem seni dedi.
Mihrasina_ kubraturkkoc 37 olduk ama erken doğum riskim vardı güya 38 i görmezsin dediler bekliyorum 😂
Busranur_mnts kubraturkkoc hep merak ederdim nasıl başkar diye direk suyum geldi hastaneye gittim 2 saat içinde ama keşke daha geç gitseydim hep nstye bağlı tuttular sancıları öyle çekmek çok zordu
kubraturkkoc Busranur_mnts herkes evde çekin ağrıyı öyle gidin diyorlar ama sizinde hastane süreniz bayağı kısaymış
asenazeynep kubraturkkoc Kuzum ona iyi cesaret etmişsin😂Ben mümkün değil alaturkaya oturup kalkamam, bildiğim için kayarım düşerim zorlanırım diye hiç girişmedim o işe ama diğer egzersizleri yapmak mantıklı olabilir…Bakalım nasipse salı günü doktorumuzun yorumuna göre artık tüm tuşlara basarız…
kubraturkkoc asenazeynep vallahi kapıya tutundum kilom da var dizlerim kıvrılmıyor yoksa kullnırım da iki dizimde de meniskğs yırtıpı var
krkmz_trz kubraturkkoc eğer kilo alımını yavaşlatamazsam öyle görünüyor. Ama inşallah kendi rızasıyla, daha fazla kilo almadan, sağlıkla gelir diye dua ediyorum
Busranur_mnts kubraturkkoc çok kısa değildi yine de evde çekmek en iyisi geçrketen ama hep su gelişinde fazla beklemeyin dedikleri için gitmiştim de tecrübe oldu
asenazeynep kubraturkkoc Ay geçmiş olsun, bildiğim kadarı ile ağrısı çok sıkıntı oluyor çok dikkat et kendine. Riskli şeyler yapma Allah korusun
D_erin1 kubraturkkoc kızımda karnimdan kaşığa vuruyordu oğlumda suni sancida aldım ondanmi belim kuyruk sokumu sancı ve belde aşırı sıcaklıkla
Bsrmva İlk hamileliğimde nişan geldi sonra sancılarım arttı 39+3 te doğum yaptım. Şimdide erken doğum riskim vardı 36+6 olduk ara sıra bel ağrım oluyo yürürken çok baskı hissediyorum onun dışında belirtimiz yok gibi şuan
kubraturkkoc asenazeynep yok yapmıyorum zaten yeterince baskı var dizlere sadece belimi rahatlatmaya çalışıyorum belim sırtım çok ağrıyor 😣
asenazeynep kubraturkkoc Evet canım benim, dizler zorlanıyor öyle durumda haklısın…o bel hiç rahatlamıyor ya yani bilmiyorum kardeşime sürekli masaj da yaptırsam üç saniye sonra aynı şekilde ağrı başlıyor🥲