kubraturkkoc 37+4 olduk günden güne heyecan ve stresim artıyor her belirtiyi doğum mu başlıyor acaba diye dinliyorum 👂 sizin nasıl başladı belirtiniz neydi kaç haftalıkken doğumunuz oldu? Başlatmak için müdahale ya da çabanız oldu mu merak ediyorum 💭
beyzzsenturkkk kubraturkkoc ben 2. kızıma hamileyim ilkinde uykumda doğum başlamıştı 9 cm ile uyandım o yüzden bu gebeliğimde yine doğum nasıl başlar ne yaşarım bilmiyorum tecrübesizim bdsksjjwjahe
Ceren04 kubraturkkoc 38+3 olduk hala doğuma dair bir belirti yok ne sancı ne nişan vs. Bilen varsa bende başlatayım 😂😂
asenazeynep kubraturkkoc 37 olduk bizde, ilk gebelik bende çok merak ediyorum nasıl olacağını…arada regl sancısı, bel sancısı gelip gidiyor gibi. Yalancı kasılmalar yoğunlaştı ama benim bir şey yapmam gerekiyor mu bilemedim…
Pelinn_6506 beyzzsenturkkk maşallah 9 cm çok iyi bazıları açılmıyor zordan yırtılma falan oluyor ya çok korkuyorum ben
kubraturkkoc Pelinn_6506 bende ağrı çekip açılma ilerlemez de sezaryene döner diye korkuyorum ikisini birden çekmiş oluyorsun 🤷🏻♀️
betuldurmaz09 Ceren04 beraberiz bende bekliyim burda ara ara gelip giden ağrılar dışında iyiyim birde ikinci gebeliğim 2 santim açılmam var ama ilerlemedi daha
kubraturkkoc asenazeynep bende bi yandan egzersiz yapayım diyorum geçen de alaturka tıvaleti kullanayım artık faydası olur dedim oturdum kalkamadım 🥲 Risklş geçti gebeliğim hep yattım şimdi de normal doğum zor olur diye korku sardı her şeyden korkuyorum 😦
kubraturkkoc sivasliderya 40dan sonra suni sancı veririz dediler bana da oraları görürsem hiç mi belirtiniz yok
gmzaslncll 37 olduk beklemedeyiz 2 gün önce doktor kontrolümde bebek yola çıkmış geliyor hazırlıklı olun demişti. şuan için ara ara regli sancısı ve kasılmalar dışında herhangi bir şey yok 🤷🏿♀️
beyzzsenturkkk kubraturkkoc valla darısı bu doğumda benimde başıma ne oldu anlamadan gözümün çapağıyla gittim doğuma😂
kubraturkkoc beyzzsenturkkk hey maşallah ya 😂 peki nedir formülü bu işin ilk kez duydum valla hareketli misiniz onun faydasını mı gördünüz acaba 🤔
D_erin1 kubraturkkoc kızımda karnimdan kaşığa vuruyordu oğlumda suni sancida aldım ondanmi belim kuyruk sokumu sancı ve belde aşırı sıcaklıkla
asenazeynep kubraturkkoc Kuzum ona iyi cesaret etmişsin😂Ben mümkün değil alaturkaya oturup kalkamam, bildiğim için kayarım düşerim zorlanırım diye hiç girişmedim o işe ama diğer egzersizleri yapmak mantıklı olabilir…Bakalım nasipse salı günü doktorumuzun yorumuna göre artık tüm tuşlara basarız…
beyzzsenturkkk kubraturkkoc doğurana kadar aktiftim ama çok öok fazla yani 5 dk oturmazdım can sıkıntısından her gün 10-15 bin adım atardım her gece yürür öyle uyurdum. hala öyleyim insallah erken açılmam diyorum bazen afedersin götüm koltuk görmüyor 3 yasında simdi o kızım onun arkasında dolanmaktan zaten gün bitiyor ilki kadar kg almadım bence daha hızlı açılırım diye düşünüyorum insallah yani ve 36dan 37den sonra korunmasız ilişki neredeyse her gün efsane açılmayı kolaylaştırıyor hurmadan daha faydalı diyebilirim aynı görevi görüyor
Mihrasina_ kubraturkkoc 37 olduk ama erken doğum riskim vardı güya 38 i görmezsin dediler bekliyorum 😂
melegim91 kubraturkkoc Başlatmak için yapmadığım şey kalmadı 😅😅 Beni yarım saatte bir uykudan uyandıran tuvaletim gelmiş hissim oldu 4 5 defa aynı his olunca kalktım ve bu doğum sancısı başlangıcı olabilir dedim ilk acaba mı diyorsun ama doğum başlayınca anlıyor insan
kubraturkkoc melegim91 benimde ağrılarım arttı genel olarak yakın mı acaba diye her belirtiyi doğuma yoruyorum bi de temizlik yapma isteğim arttı 😂 yatmaya alışkın olunca şimdi çok zorlanıyorum az ayakta kalayım her yerim ağrıyor bende yürüyüş yapayım bari diyorum siz neler yaptınız peki