1ogrencianne aysnklkn bana kız demişti kız çıktı ama zaten ikisinden biri olduğu için ya tutuyor ya tutmuyor 😂
merve_tp Gemini ve grok kız diyor. Chatgpt erkek gibi diyor ama 11. Haftadani usg için kız diyordu bakalım gösterirse çarşamba öğrenicez
aysnklkn merve_tp Chatgb aynı ultrasona farklı farklı cevap veriyor ya sallıyor gibi geldi 😂 iki gün önce kafaya yapısı kız gibi diyordu bugün kafa yapısı erkek dedi bende iyiki başka bir seçenek yok dedim 😂
aysnklkn merve_tp Chatgb aynı ultrasona farklı farklı cevap veriyor ya sallıyor gibi geldi 😂 iki gün önce kafaya yapısı kız gibi diyordu bugün kafa yapısı erkek dedi bende iyiki başka bir seçenek yok dedim 😂
aysnklkn merve_tp gemini başından beri aynı şeyleri söyledi kız gibi dedi ama tabi sadece bir tahmin ama en azından fikir değiştimiyor 😂
rozcans aysnklkn 12. haftadaki ultrason görüntüsüne kız demisti, 14. haftadaki görüntüye ise erkek dedi. erkek cıktı
kedimekim aysnklkn benim ikisi de kız dedi daha ilk usg fotosundan beri 13. Haftada kız olduğunu öğrendim bebeğimin