aysnklkn Chatgb yada gemini cinsiyet tahminleriniz doğru çıktı mı ? Lütfen deneyenler cevap verirse sevinirim 🌸
erikarpuz aysnklkn doktor 12. haftada kız demişti chatgpt erkek diyordu nerden bilecek ya dedim ama 16. haftada erkek olduğunu öğrendim ahsjsjsj
aysnklkn papatyaannesii yaa babada Chatgb ilk önce erkek dedi gemini kız dedi.Chatgb ye gemini kız diyor dedim açıklamaları gönderdim sonra oda kız olma ihtimalinin daha yüksek olduğunu söyledi .Geminiyede chatgb erkek dedi dedim ama o ısrarla teorik açıklamalar ile kız dedi bende kıza yükseldim ama belli olmaz tabi 😅
eylulahsenn Benim etrafımdaki çoğu kişi kız derken chat cpt ile biz erkek diyorduk. Bakalım kim kazanacak diyordu hatta. Biz kazandık oğluşum olacak hayırlısıyla 🌸
hande09 6.haftadan beri doğru bildi. İlk keseye göre baktı. Sonraki haftalarda attığım tüm ultrason fotoğraflarına tek bir cinsiyet söyledi ve doğru bildi.
aysnklkn hande09 oo kese ye bakıp doğru bilmesi tesadüftür heralde değilsede helal olsun ya ,ben 13 haftalık ultrason gönderdim 😅
hande09 aysnklkn teorilere göre söylüyor zaten 11.-13. Haftada da teorilere göre söylüyor. Zaten bariz belli olanı doktorda söylüyor direk ona gerek kalmıyor ki.