Purpura26 Kubra001111 Ayy çok güzel haber canım hayırlı olsun Testlerim şöyleydi Adetime 3 4 gün kala yaptım
Purpura26 Kubra001111 Aslında hemen çıktı ama test markası çok güvenilir değil dediler. Piyasada ne kadar çok yalancı sonuç veren test yayılmış ya eskiden böyle değildi
gulnrakky Purpura26 bende de durumlar aynı test yaptım negatif 2 gün gecikti. Şişkinlik ağrı mahvoldum 2-3 gündür 🥲
Purpura26 Kubra001111 Maşallah canım testler olan güvenim haha 😃😃 days doctor yaptım 2 tanesi de pozitif çıktı anında yalancı pozitif veriyor dediler.Prodoctor çok silik bir çizgi verdi. Kaset testte bir şey yoktu
Kubra001111 Purpura26 aynen ya ben guvenmedigimden yaptım adetine bir kaç gün kala testi tekrarla bence
Purpura26 Kubra001111 adetim 2 gün gecikti canım dün kan verdim sağlık ocağında da pazartesiye kaldı sonuçlar ama adet olcak gibiyim
zeynepto Ay bende bir bana mı oldu diyordum, 7 gün geciktim. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. 6 gün gecikmede artık çıkardı değil mi hamile olsaydım
elffssyl Purpura26 ilk 8.22 regle 4 gün kala sonra iki gün kala verdim26.42 yarın sağlık ocağında vericem tekrar