Purpura26 Kızlar şimdi bir içerik gördüm instagramda herkesin Mart ayı reglisi gecikmiş, altında yüzlerce yorum var. Sadece ben öyleyim sanıyordum 😃 Sizde durumlar nasıl? 😘🤩
Deleted33000 Purpura26 eğer olursa Martin 20 sinde olacağım inşallah gecikmez doğumdan sonra zaten düzenim yok olayım bu kez
Kubra001111 Purpura26 evet hamile olduğumu öğrendim pazartesi keseyi görmeye gidicez 1.bebegim 8 aylık bu surpriz oldu
gulnrakky Purpura26 bende de durumlar aynı test yaptım negatif 2 gün gecikti. Şişkinlik ağrı mahvoldum 2-3 gündür 🥲
Purpura26 Deleted33000 İnşallah olur ya benim de 2 gün gecikti hamilemiyim değilmiyim kaldım arada. En azından değilsem olsa da kurtulsam 🤦♀️
Purpura26 Deleted33000 Bir tane var 4.5 yaşında ablası 🥰 ikinciyi istiyoruz geçen ay spirali çıkarttırdım. Bu ay bekliyorum bir kaç test yaptım evde hepsi farklı sonuç verdi. Kan verdim dün ama pazartesiye kaldı sonuçlar sabır testi resmenn😃😃
Elisa0110 Purpura26 spiral istediğin de çıkarttırılıyor mu bilmiyordum kara kara düşünüyordum naparım diye 😂🤭
Purpura26 Deleted33000 Ayy inşallah inşallah veririm mutlaka. Özele gittim acilden veriyim diye 1350 tl dedi beta hcg bakmaya sadecee çok değil mi? Muayene ücreti bile 1400 zaten. Ben mi piyasadan geri mi kaldım hastane mi çok pahalı aklım almadı 😃
Deleted33000 Purpura26 oha o fiyat ne kız ay aman iki gün bekleyiverirsin o parayı vereceğine 😂😂😂😂özeller çok pahalı ya şimdi
Deleted33000 Purpura26 ay sen yine kibar tepki vermişsin o paraya ablam pazarda patlıcanın kilosunu duyunca pazarciya si*#tirrr diye şaşırmış pazarcı şok ablam daha şok 😂😂😂😂😂😂😂
Purpura26 Deleted33000 hahahaha yüz ifadeleri geldi gözümün önüne ama o tepki verilmicek gibi de değil pazar fiyatları hakkaten haklı yanii 😅😅😅
Deleted33000 Purpura26 pazarı ayrı marketi ayrı bacım herşey baya pahalı şimdi ya bebek esyalari da uçtu gitti
Purpura26 Deleted33000 Oğlumun bütün eşyalarını dağıttım bebek arabasına kadar. Şimdi fiyatlara bir göz gezdiriyorum da gerçekten çok pahalı hepsi ama bebek nasibiyle gelirmiş
elffssyl Purpura26 ilk 8.22 regle 4 gün kala sonra iki gün kala verdim26.42 yarın sağlık ocağında vericem tekrar
Purpura26 Kubra001111 Ayy çok güzel haber canım hayırlı olsun Testlerim şöyleydi Adetime 3 4 gün kala yaptım