aleyflx simdi soyle ben 3 sene önce dogum yaptim şuan hamile değilim ama kizim 4e girdiğinde düşünüyorum gibi ama asiri korkuyorum. Belden aldığımda uyustum cok şükür bi problem olmadı ama fenalastim tansiyonum kalp atışı hızlandı doktorlarin aklı cikti kalp hastasi misin bize neden söylemedin dediler halbuki değilim ama bende tuhaf bi yapi var kan vücudumdan çıkınca ben fenalasiyorum aynı sekilde kan aldirirkende oyle fenalasiyorum. Ama hamileligim boyunca hiç olmadım birde bayağı bayağı sıkıntılı bi hamilelikti sürekli kan alıp sürekli serum takiliyordum o dönemde fenalasmayinca ablamın gazıyla da ben uyanık girdim ama inan o fenalasma esnasında oyle korktum ki canim çıkıyor sandım doktora yalvardım beni bayilt diye oda çocuğunun çıkmasını bekle dedi sonra bayiltti ama o korkuyu hala atamıyorum. Olur ki cocuk düşünürsem bidaha uyanık girmek istemiyorum o yüzden sordum canim ama sende korkuttun beni naparim bilmiyorum 🤭😂 birde hani iç temizleme yapiyorlar ya onda sana nasil bisi yaptılar mesela kimi kum torbasından bahsediyor bana öyle birsey yapmadılar alttan elle temizlemislerdi uyusuktum zaten yapılırken sana nasil bisi uyguladilar