esmagulec 2024 de yaşadım 22 ocakta kanmam oldu regl oldum sandım 1 gün tek sürdü şüphe üzerine test yaptım pozitif çıktı doktorum 2 günde bir kan vermemi istedi 10 çıkınca başta kimyasaldır 2 gün sonra tekrar ver sıfırlanmıştır dedi kanama başlar dedi 2 gün sonra verdiğim de 45 çıktı bu defa dış gebelik ihtimalinde durduk 2 gün sonra tekrardan kan verdim 100 olmulştu tekrar 2 gün sonra kan verdim 450 çıkınca doktorum normal gebelik dedi artık kan verme sana da eziyet dedi 2 hafta sonra gel kese ve kalp atışına bakarız demişti ama benim lekelenmem kahverengi şeklinde devam ediyordu 2 hafta sonra gittiğimde kese falan hiçbirşey yoktu rahimde doktorum da tekrar bir kan bakalım dedi 150 ye düşmüştü betam tüplerde temiz olunca kimyasal denildi ben mart ayına kadar da hep lekelenmem oldu regl görmedim Nisan ayında doğum kontrol hapı kullandım adet olmak için yani bu şekilde saçma bir tecrübe oldu bilinen aksine 10 gün gecikme sonrası regl kanaması yaşamdım başta çok güzel yükselen beta sonda ne oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️