Purpura26 kasikcisila06 İnşallah canım ben sağlık ocağında verdım kan pazartesi öğrencem inşallah sağlıkla kucağına al 💕
hayalperi kasikcisila06 sizin post hep karşıma çıkardı bir kadın hissetmiş hisleri kuvvetli demiştiniz demek doğruymuş hayırlı olsun 😀hele o kadına söyleyin bizim içinde yorumlasn😀
kasikcisila06 hayalperi hahahahhaha yaa gerçekten bide sürekli kız diyor eğer kızım olursa gerçekten şok olurum ve sırf o dedi diye kan vermek aklıma düştü
beyzaaktaskorkmaz hb_68o evet bence var gebelik benimde böyle olmuştu iki gün sonra tekrar yaptım daha belirginleşti
hb_68o hayalperi doys doctor . Diğer 2si de böyle çıktı . Ama 3-4 gün önce kan vermiştm negatif çıkmıştı . Kafam karıştı
kasikcisila06 hb_68o bende gebelik yokken iki çizgi çıkarıyordu bugün kendimi şartladım awox aldım eğer bunda çıkarsa kan vericem dedim ve gerçekten çıktı akşam yapmama rağmen o yüzden kan verdim bu test gerçekten berbattttt
kasikcisila06 Bir1kelebek ben 2 aydır istiyordum geçen ay olmadı ama tahminimce üstüne görme olayı oldu
kasikcisila06 Herkese çok teşekkür ederim gerçekten inşallah sağlıklı bir gebelik olur Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın amin 🥰🥰🥰
mutluuuannemmm kasikcisila06 yaaaa çok silik bende yaptım bugün bi tık daha belirgindi size göre açan varmıdır benimde 5 gün var