kasikcisila06 normalde days doctor yapıyorum ama herkes awox yap dedi bende awox yaptım ama adet ağrım var böyle olup hamile olan var mı herşeye ağlıyorum felan  Var derseniz gidip kan vericemmmm daha net çekip atabilirim
redhead kasikcisila06 adet olucam diye tribe girmiştim var ya inanılmaz bir süreçti sürekli wcde peçeteyle kontrol ediyordum ve hamile olduğum kesinleşti hala o ağrıyı hissetmiştim yerleşme ağrısıymış o aynı adet ağrısı gibi oluyormuş ve ayrıca vücudumuz adet olmaya çok alışık olduğu için hamilelikte adet günün geldiğinde ilk 2 ay adet sancısı normalmiş rahim kasılıyomuş çok garip bir şey bu kadın vücudu şükürler olsun vallahi🤓
kasikcisila06 3kedili2bebekli reglime 6 gün var sizce çıkar mı şimdi daha net fotosunu atacağım 6 7 dakika da çıktı çizgi
aleyflx Evet bende de bir tık belirgin hale çıkmıştı o zaman doktora gittiğimde direkt keseyi gördü zaten ama kalp atışını falan duymadik taaki 8 haftaya kadar şu an 16 haftalık olduk tahmini 4 haftalık falandı ben de çıktığında
mutluuuannemmm kasikcisila06 yaaaa çok silik bende yaptım bugün bi tık daha belirgindi size göre açan varmıdır benimde 5 gün var
3kedili2bebekli kasikcisila06 bence gidin tabi erken öğrenmiş olacaksınız ama 3 kere kan verirsiniz 2 şer gün arayla artış saglikliysa 6. Haftada doktora gidersiniz
3kedili2bebekli kasikcisila06 hayirli olsun insallah kolay bir hamilelik ve saglikli bir evladiniz olsun ☺️
Purpura26 kasikcisila06 Canııım hayırlı olsuun çok sevindiim 🥰🥰🥰 benden önce öğrendin aşk olsuuun yaa days doctor konusunda bana da umut oldun valla
hayalperi kasikcisila06 sizin post hep karşıma çıkardı bir kadın hissetmiş hisleri kuvvetli demiştiniz demek doğruymuş hayırlı olsun 😀hele o kadına söyleyin bizim içinde yorumlasn😀
kasikcisila06 Purpura26 yaaaa evet kime niyet kime kısmet ama ben bugün awox yaptım sipariş vermiştim sizde awoxla yapın gerçekten güvenilir sonra karar verdim kan vermeye Allah size de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Purpura26 kasikcisila06 İnşallah canım ben sağlık ocağında verdım kan pazartesi öğrencem inşallah sağlıkla kucağına al 💕