Fatma_furkan1996 yorgunannis genelde kilosuna göre veriliyor canm ama sen yine de sor tabikide eczaneye alırken
ShutUp yorgunannis Biz kilo başı 2 damla olacak şekilde kullandık ama doktorunuza bir danışın isterseniz.
Semayyy yorgunannis doğrudur, kiloya göre söylüyorlar ya ne kadar kullanman gerektiğini sor bence doktora veya sağlık ocağını arayıp hemşireden bilgi al
kurkmantosuzmadonna yorgunannis 4. Aydan itibaren kullanılıyor. Bize öyle dendi. 4 ten sonra başladık biz.
yorgunannis kurkmantosuzmadonna benim kızımın kan değerleri düşük çıktı erken başlayalım dedi doktor ama ocean kaç damla kullanılıyor bilmiyorum
buse2507 yorgunannis biz 4 aylıkken başladık ama kabız yaptı bıraktım ferrumu. Bestiron aldım kabızlık yapmadı bebeğim severek içiyor
merylii_ yorgunannis ben hastanede yazılan kullanmadım ocean microfer wellcare 400lük demir ilacı dönüşümlü bu ikisi içerikleri temiz ve etkili
merylii_ yorgunannis 3.5 aylık başladım ben demir eksikliği vardı 3-4 damla ile başladım, doktor tavsiyesi ile 2-3 ayda bir miktar artırdım. Şuan 2 yaşına 2 ayı kaldı 1.5 yaştan beri kullanmıyorum değerleri normale döndü.