alicsyndrome yani çok silik bi çizgi var gibi sanki ama bi kaç güne tekrar yapın bence net olsun❤️ her şey gönlünüzce olsun inşallah🫶🙏🏻
Mavimsimavi Cimcime30 inşallah bu zamana kadar hiç kuruma görmedim hep içini açıp baktım saatler geçince de ilk defa böyle yaşıyorum
Bykessra Mavimsimavi Bende göremedim tam olarak ama inşallah vardır başka bi testle tekrar et onda da çıkarsa kan ver Allah en hayırlı şekilde nasip etsin canım
esade Bende dpo11.gündeyim ve bugün test yaptım çizgi çıkmadı. Cunku idrarda çıkması için hala çok erken, ama yarın kan testi verirseniz belki çıkabilir.
Mavimsimavi esade Ya inşallah bekleyen herkese nasip etsin Rabbim ya bilmiyorum ben görüyorum ama acaba diyorum ben mi görüyorum
iremxersoy Mavimsimavi aynisi valla gogus ucum dokununca bastirinca agriyor arada kasiga agri girip cikiyor akinti hep var seffaf
NobleMom Mavimsimavi yani evet bu şekilde fotoğrafın rengiyle oynayınca çok çok silik bir çizgi görünüyor ama genede sizi ümitlendirmek istemem. O çizgiyi pembe renkte görene kadar sabredin bence. Testiniz varsa yarın ilk idrarla tekrar yapın koyulaşma varsa kan verirsiniz
aleyflx Mavimsimavi ben yukarı aşağıya yaparken gördüm çizgiyi ve belki de o çok damlattıysan idrarını o yüzden alttaki çizgiyi gözükmüş olabilir 2 gün içinde tekrar yap çok küçük varsa bile benim kızımda da böyle olmuştu adetime 2 gün vardı yapmıştım bundan bir tık daha netti ama 4 haftalık falan da
iremxersoy Mavimsimavi ayni benim gbi cikmis golge gbi demi benim dpo 8 snin kac ay insallah biz gormek istedigimiz icin gormuyoruzdur :(