anaiswatterson Ben dün özelde doktora gittim 13+4 günlüğüz, kız gibi dedi ama bu haftalarda yanılma payı da çok yüksek, en net 16. Haftada belli oluyor dedi. Fetal DNA sonucunu bekliyoruz
arzucagil gamzee7 ne güzel öğrenmişsin tebrik ederim. 12+3 te gittim kıza benziyor dedi ama net bişey söyleyemedi bayramdan sonra gel dedi kesin öğrenirim sanmıştım üzüldüm
selo48 gamzee7 sağlıkla gelsin ♥️🙏benim tek yumurta ikizlerim olacak Allah nasip ederse doktorum 13+1 de yüzde 95 kız demişti üç gün önce Fetal dna sonucum çıktı kız oldukları doğrulandı 🥰
dilaraargunn 15+3 deyim Fetal DNA sonucu ile oğlum olacağını öğrendim sağlıkla gelsin inşallah 😍💙 Renkli ultrason ne zaman çekilir çekilen var mıdır ?
candaymom 16+1 kız benim ne giydircem fiye düşünüyorum 2 Eylül yazıyor doğum öyle yazınca o tarih mi oluyor anlamıyorum tam tabi Allah bilir bi aksilik olmassa o tarihte heralde sıcak oluyor havalar genelde bellide olmaz kısa mı uzun mu alcam bilmiyorum hiç bilen destek olursa sevinirim
slann gamzee7 benimde rüyalarımda hep erkek çıkıyor erkek hissediyorum doktor 12+5 de kıza benziyor dedi %50 ihtimalle dedi 13+4 de kontörlüm var kesin belli olur mu erkek olmasını çok istiyorum 🥹🙏
cglzbk 13+4 fetal dna ile erkek olduğunu öğrendim. Fetal yaptırmadan önce doktor kız dedi. 1 Hafta sonra burada dik biseyler görüyorum dedi :) Fetal Dna da netleşir zaten dedi ve erkek :)
AdaKaranfili gamzee7 bende Eylül annesi olacağım inşallah 15.haftalik olduk dün bizde. Doktorum doğum tarihini 1 gün öne aldı. 12 Eylül gösteriyor. Daha cinsiyeti bilmiyorum.hep erkek bebekle ilgili şeyler gördüm. 20 Nisan’da detaylıca kesin ogrencem Allahın izniyle. İnşallah erkek olur.cunku iki tane kızım var. Sağlıkla hayırlısı ile gelsin
GozdeKB gamzee7 benimde 12+4 kıza benziyor dedi fakat bugün 14.haftada fetal dna da erkek olduğunu öğrendik çok şükür sağlıkla gelsin inşallah 🥰