buketdeniz19 meryys normal bende öyleydim ama erken öğrenmekte iyi değil boşuna strese giriyoruz bebek rahat tutunsun boşver düşünme bile
Busranur_mnts meryys benim de 8 de böyleydi 9 da daha belli çıktı profilimde altlarda postta resmi var
ilknur1414 Var bence bende 6 gün önce dpo 8 de awox testle çok silik çizgiyle öğrendim bat 5 marttı 4 martta kan testi verdim 195 çıktı dünde 404 çıktı awox test güzel bi test bence çok nadir yanılanlar olmuş benimde ilk hamileliğim kimyasal oldu
meryys ilknur1414 Ayy inşallah sağlıklı ilerler bu sefer hepimizin 🫂❤️ bende yarın yine yaparım pazartesi de kan veririm diye düşünüyorum bakalım sonra iğne başlayacağım 🥹
meryys Bugün testi tekrarladimmm sanırım gerçekten hamileyim inşallah bu sefer sağlıklı ilerler dua edin kızlar 🥹🫂
buketdeniz19 meryys kan sonucunu haber ver bence hamilesin canım ben ilk öğrendiğimde betam 13 tü senin daha yüksek çıkar bariz belli bu resimde çizgi
meryys anonim211 26 şubatta yumurtlama gördüm ama çok çok koyu değildi akşam üstü de karnım ağrıyordu 27sinde silik çıktı yumurtlama sonrası 9.gun bugün
anonim211 meryys ben aşılama oldum 28 şubatta bugün 8. Günüm yumurtlama günlerimiz hemen hemen aynı o yüzden sordum kan verdiniz mi normalde yumurtlama sonrası 12-14 günde belli olur diyorlarda
nuros_ meryys yumurtlama günlerini nasıl değerlendirdiniz acaba bu arada hayırlı olsun inşallah sağlıklı bir gebelik olur 🩷
meryys anonim211 Yok kan vermedim daha ama bugün vermeyi düşünüyorum benim 2 kürtajım var kan sulandirici iğne için kanda görünce doktora gitcem 😔