Serap_krtk 4 gün önce doğum yaptım 38+2 haftalık, bebeğim doğum esnasında kakasını yemiş ve enfeksiyon çıktı yoğun bakıma alındı ne zaman çıkacağı belli değil başına böyle bir şey gelen var mı :(
bmkl Serap_krtk Benim kuzenim de o nedenden bir hafta yattı sonra sağlıcakla çıktı. Şimdi 9 yaşında ☺️
mervglerrr Serap_krtk benim kızımda yaşamıştım geç doğum olmuştu şu an 2.5 yaşında hiç bir sorun yok 1 hafta kalmıştı yoğunbakımda hiç korkma çok sık yaşanılan bir şey ben kucağıma alamadan bırakmıştık oraya o zamanlar çok zordu ama çok şükür şimdi hiç bir sıkıntısı yok
Serap_krtk mervglerrr çok zor geliyor bizde doğumdan sonra bıraktık , süt sağıyorum sürekli ama ne zaman çıkacağını da bilmiyorum
mervglerrr Serap_krtk bol bol sür sağ ben hastanenin pompasıyla sağıp sağıp götürüyordum kızım ememediği için hastane pompaları güçlü oluyor getiriyor sütü hemen
kvsr1603 Serap_krtk benimde oğlumda aynısı oldu yoğunbakımda yatmadı ama beraber 5 gün hastanede kaldık antibiyotik tedavisi aldı çok şükür çabuk atlattı şuan 8 yaşında
Serap_krtk kvsr1603 keşke bizde beraber kalsaydık, antibiyotik tedavisi alıyor ama yoğun bakımda ayrıyız biz süt götürüyorum sürekli
kvsr1603 Serap_krtk küvezde mi peki yani il doğduğunda yoğunbakıma girdim görmek için normal yatakta yatıyordu ertesi günü doktor isterseniz anne bebek uyum odasında bebekle kalabilirsiniz dedi küvezin içinde değildi çünkü
mervglerrr Serap_krtk evet evet bi anne için korkmayın dense de tabi ki korkuluyor dibine kadar o korkuyu yaşadım ama gerçekten çok sık karşılanan bir şey ve benim kızımın ciğerleri doluydu tek midesine değil ciğerlerine de kaçmıştı kakası çok şükür antibiyotik tedavisi ve anne sütü çok iyi geldi benimde sütüm 1 damla akıtabilmiştim ilk bi kaç gün sonrasında dediğim gibi hastanede pompa yapmaya başlamıştım o çoğalttı var ise hastanenizde güçlü pompa denemenizi tavsiye ederim sabah akşam gidiyordum orada sağıp veriyordum Bebeğime
Serap_krtk edannnnur inşallah çıkar 1 haftaya razıyım sürecin uzamasından korkuyorum insan başına gelmeden anlamıyor
mervglerrr Serap_krtk 1 hafta kalmıştı artı olarak 3 gün anne oteli var hastanelerde orada ikimiz kalmıştık emmesine vs alıştırma için yapıyorlar o şekilde