defnoloj zeynepyldrm_07 toxsoplazmanın ne kadar tehlikeli olduğunu düşünerek kendini geri tutabilirsin bence bebeğin için 💚
zeynepyldrm_07 defnoloj evet mecburum uzak durmaya bebeğim için dayanıcaz bişey olmaz kaldı doğuma 5 ay fln 😀🌸
aysgl330633 zeynepyldrm_07 ben onu normalde de yemedim hiç hamileliktw de yememiştim haliyle. Yine de bi doktoruna da sor istersen çiğ olunca dediğin gibi sıkıntı olabilir
aysgl330633 zeynepyldrm_07 ha yedin mi çok da sık yememeye çalış istersen bir de çok yeme canın çekmiş yemişsin olumsuz düşünme pek 💟
Elisa0110 zeynepyldrm_07 kocam horlamak ile meşgul 😂😂sağol canım senin de kadınlar günün kutlu olsun 🥰💐🎈🌹
zeynepyldrm_07 Elisa0110 siz niye bu saate kadar uyanıksınız hadi benim kocam yanımda yok ben tekim ya sizler 😂
Elisa0110 zeynepyldrm_07 valla hamileliğin başından beri uyku haram diyebilirim başlarda bulantılar dan uyuyamıyordum şimdi de ağırlaşmaya başladım ondan uyuyamıyorum alıştım ben artık
zeynepyldrm_07 Sizlere bişey sorucam benim dünden beri karnım gorulduyor aç fln da değilim bağırsaklarımdan ses geliyor
Elisa0110 zeynepyldrm_07 normaldir ya kanama uzun süreli sancı vs olmadığı sürece çok korkma ama yine de doktora gidince sor
zeynepyldrm_07 Elisa0110 ay maşallah az kaldı doğuma Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ilk çocuk mu