zeynepyldrm_07 Sizlerle konuşmak okadar iyi geldi ki bana evde tekim kocam gece işinde çalışıyor okadar çok sıkılıyordum ki bunalıma girmiştim artık valla sohbetiniz çok iyi geldi 😂😂😂
bey3Ginkhvnjoln zeynepyldrm_07 işte bende aynı şekil şaşırdım ama eski toprak olunca daha dikkat etim . Bide gerçektende internetten bakınca da çıkıyor ama yine bişi diyemem
zeynepyldrm_07 bey3Ginkhvnjoln maydanozu normalde suyunu kaynatıp içmek çok tehlikeli bu dediğini ilk defa duydum normalde yiyordum yani
Elisa0110 zeynepyldrm_07 kız napim parayı sen üzülme yeter. Yaşın da küçük daha inşallah ileriki yaşların daha güzel olur 😘
zeynepyldrm_07 Elisa0110 ya öyle deme moralim bozuluyor şimdi mesela bi tane yeşil elma yiyecem sağlıklı beslenmek lazım 😂
zeynepyldrm_07 Kocamda benden 9 yaş büyük adam 30 yaşında yaşalandı siyah tel kalmadı saçında sürekli diyor boyuyacam boyama böyle çok güzel deyip geçiştiriyorum 😂
Elisa0110 zeynepyldrm_07 aman elbet beyazlicak önemli olan huyu suyu karakteri düzgün olsun sana iyi baksın yeter
zeynepyldrm_07 Elisa0110 çok şükür o konuda hep diyorum Allah ondan bin kere razı olsun ya çok iyi bana karşı adı gibi mert gerçekten