senaaslan zeynepyldrm_07 sucuk, salam, sosis işlenmiş gıdalar yasak ama canın çok çektiyse az bi şey ye tabi ama sürekli yeme öyle 😂
zeynepyldrm_07 senaaslan 😂😂😂valla işte bugün ekmek arası yapıp yedim dahada yemem herhalde belki bi kaç ay sonra
eskisi zeynepyldrm_07 bende yemiştim o aç bitirden çok canım çekince içine bide cips koyup ekmek arası yapmak çok iyi oluyor 😁☺️
kemalefe zeynepyldrm_07 bir seferden birşey olmaz canım ben çiğ sucuk yemiştim hayatta ete dokunmam aşerince insan yiyor valla🤣
kemalefe zeynepyldrm_07 Ben eti hayatta sevmem yemeklerde falan görünce yiyemiyorum mahallede birisi evi ilaçlatmış zehir kokusunu sucuk sanmıştım normalde hiç sucuk yemezdim 😂 ilk ve son oldu zaten
kalekusu zeynepyldrm_07 hem çiğ oluşu hem de içerikleri nedeniyle tüm uzmanlar tüketmeyin diyor maalesef tadına aldanmamak lazım😕
miracsevim zeynepyldrm_07 9 haftalığım 1 aydır yiyebildiğim tek şey Macar salam ekmek yeşil zeytin yani napalım aç kalmaktan iyidir bence güvendiğin markadan alıp tüket
zeynepyldrm_07 miracsevim sen yine o haftada yiyebildin ben 9 haftalıkken ağzıma bi lokma bile alamıyordum sürekli kusmaktan bazen insan mecbur kalp yiyor elden ayaktan düşmemek için mideye bişeyler girmeli