zeynepyldrm_07 12 haftalık hamileyim canım çok salam çekti ekmek arası yapıp yemek istiyorum ama çiğ olduğu için önerilemiyor diyorlar ama bende çiğ yemek istiyorum uzun zamandır yemiyorum
rege0119 zeynepyldrm_07 yemesek daha iyi tabi ama sadece bir salamdan bir şey olacağını düşünmüyorum ben hala daha tüketiyorum
senaaslan zeynepyldrm_07 sucuk, salam, sosis işlenmiş gıdalar yasak ama canın çok çektiyse az bi şey ye tabi ama sürekli yeme öyle 😂
kemalefe zeynepyldrm_07 bir seferden birşey olmaz canım ben çiğ sucuk yemiştim hayatta ete dokunmam aşerince insan yiyor valla🤣
Birhilal zeynepyldrm_07 valla hiç bişeyi kısmadım aşırıya kaçmamak şartıyla tükettim canınız çekiyorsa kısıtlamayın bildiğiniz markadan yiyebilirsiniz bence ebem de bu şekilde söylemişti
Elisa0110 zeynepyldrm_07 çok yeme bence zararlı ben de çok seviyorum ama hamilelikten önce bırakmıştım hiç ağzıma sürmedim
eskisi zeynepyldrm_07 bende yemiştim o aç bitirden çok canım çekince içine bide cips koyup ekmek arası yapmak çok iyi oluyor 😁☺️
zeynepyldrm_07 Elisa0110 yok en son bir ay önce fln bu aç bitirler oluyor ya ondan ekmek arası yapıp yemiştim bide şimdi canım çekti normalde hamileyim diye yemiyorum eve de almıyorum
zeynepyldrm_07 0925 bende bi tane ekmek arası yapıp yiyecem sanırım çünkü gözümün önünden gitmiyor 🤦🏻♀️
Elisa0110 zeynepyldrm_07 yiyin ya sizle baş edemiyorum ben burda durursam bnm de canımı çektireceksiniz gidiyorum 🤭
zeynepyldrm_07 rvsss ama benim istediğim o kalın salamlar değil markete satılan aç bitirler var ya içinde 10 tane oluyor ve çok ince onu pişiremem ki