sevgitekes Dduygu93 benimde 22 ne kadarlık oluyo yani bi çözemedim ultrasyon da bi hafta ufak çıktı ona göre mi yoksa adet e mj
EdaKaratas LeylaCan bende hepsinden karışık var. 8 haftalığım mide bulantılarım çok fena özellikle öğleden sonra. Göğüslerimi de taşıyamıyorum ağrıdan. Ve çok uyuyorum. 🙄 benmde çarşamba randevum var tekrar görcez bebişimizi bakalım ☺️
LeylaCan EdaKaratas yaa inşallah güzel gecer randevularımız benimde sütyen taktığımda taş gibi oluyordu ve ağırlardı ama simdi öyle değil insallah kilo verdiğimdendir
Dduygu93 sevgitekes son adet tarihinin ilk gunune gore. Doktor sormadan ultrasonda bakip tam tarihi soylemisti bana.
Eceguldemir LeylaCan aynı durumdayız kuzum biz de 9+1 iz benim de belirtiler azalmaya başladı şok şükür 🙏 En son 8+5 de çok merak ettiğim için gittim minicik kolları bacakları oluşmaya başlamıştı 🥰 rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻💕
LeylaCan Eceguldemir yaa çarşambayı iple çekiyorum 15 inde gel dedi aslında doktorumuz ama şehir dışındaydım :/
Sinos6125 Merhaba kızlar benimde son adet tarihim 17 ocak 🙈 ekim annesiyim inşazallah Rabbim nasip ederse hepimiz saplıcakla doğuralım bende sadecw sabah bulantıları var kıusma yok keşke kussam da rahatlasam onun haricinde çok yorgun ve uykusuzum. Koku hassasiyetim bu hafta başladı. Kalp atışını 8. Haftada dinledik doktor 10. Hafta gek dedi sebebini anlamadım neden acep çok sık gtmek istemiyorum
Mervelmas Benimde ölçümde 5-6 gün geri ölçüyor ama geç döllenme olabiliyor oyüzden korkmuyorum. Ama sabahtan akşama kadar dinmeyen mide bulantısı bendede var😔 su içemediğim için kendimi suçluyorum
melegiminannesi sevgitekes inşallah nasip olur görmeni cok isterim cok ağladım öyle gördüğümde icimde balık gibi yüzüyor ve görünce insan cok mutlu oluyor hastaneden ağzım kulaklarımfa cıktım ya 😉
LeylaCan melegiminannesi yaa kıyamam sağlıkla kucağımıza alırız inşallh. uygulamada bu haftalarda ultrasonda hareketlerini görebilirsiniz yazıyor acaba gösterir mi ki minnoş kendini ❣️
melegiminannesi LeylaCan gösterir tabi 😉 benim minnak 2 hafta önden gittigi icin doktor bnile yüz hatları net olusmus bile dedi şaşırdı şansın varsa görürsün inşallah❤
LeylaCan Hllswm inşallah kolayca atlatırız bulantım azaldı diye seviniyorum biyandan üzülüyorum duygularım inanılmaz karışık 🙄
LeylaCan MrsG Ben et tavuk yiyemiyordum 4 kilo verdim. Arabaya bindiğim 2. dk midemi çıksrdım hem de hergünnn 😬😬😬 ama simdi iyiyim şükür bünye alışıyor sanırım
Eceguldemir LeylaCan hadi ya çok zor beklemek ya ben her gelişmesini takip etmek istiyorum çok merak ediyorum doktor çağırmıyor ama 10. Haftanın sonuna doğru gidicem yine 😂 sen de git Çarşamba’ya inşallahhh Harika haberlerle dönersin 😍😍