buse2507 Kızlar molfix premium kullanıyorum oğlum 5 aylık olmak üzere fakat son zamanlarda bezi dolmadığı halde çiş çıkarıyor bu şekilde sorun yaşayan oldu mu 🫤 böyle devam ederse primayla devam edeceğim
Aylaa123 buse2507 bende premium kullanıyorum oğlum 16 aylık ama bu zamana kadar öyle bi sorun yasamadım aşırı dolmadığı zaman taşma yapmıyor yada ben yamuk bağlamadıysam
gkcnkocbal buse2507 Bence gevşek bağlıyor olabilirisniz ilk oğlumu molfixle büyüttüm şimdi 2.de aynı şekilde devam edeceğim nasipse
mahirim2026 buse2507 evet ben yaşadım bidaha da asla almadım hatta yarın bi zamanda yaşadım 3 ay önce filan
buse2507 Aylaa123 yok aslında tam oluyor biz molfix de başından beri bu sorunu yaşıyoruz ama bu aralar çoğaldı
whsh buse2507 bende uzun zamandır Molfix kullanıyorum çok dolmasını beklemeden değiştiriyorum ama bazen bebeğim çok sıvı tüketirse o akşam sabah kadar biraz fazla idrarını yapınca ıslaklık dışarıya aktara biliyor
buse2507 whsh valla kuzum dolmadan taşmıştı bende ona şaşırdım acaba ben mi yanlış bağladım yoksa bebeğim mi işemeyi bilmiyor çözemedim 😅
whsh buse2507 güzel bağladığından eminsin birşey diyemiyorum Molfix slpeyden bir kaç markadan daha iyi en azından pişik yapmıyor
kurkmantosuzmadonna buse2507 son zamanlarda aynısı oldu. Hatta post açtım ben de. Geceleri prima kullanıyorum artık. Hiç çıkarmıyor şu an. Gündüz molfix gece prima kullanıyorum.
buse2507 kurkmantosuzmadonna ya bende öyle yapıyorum ama gündüz de bez dolmamasına rağmen kıyafetini ıslak görünce çok şaşırdım
ebrudefnee buse2507 başından beri molfix kullanıyorum başta pure&soft kullandık o kalkınca premium kullanmaya başladık ama böyle bi sorun yaşamadım gece 1 kere çok dolmuş o zaman taşmıştı sadece onun haricinde olmadı