pembeayakkabilikiz Kızlar 37+3 oldum sabahtan beri kan gelıyor yoğun degıl ama nişan mıdır bu sızce napım yaşayan var mı ?
aslhnkrts9 pembeayakkabilikiz parlak kırmızı mı benim nişan de bu şekilde gelmişti istersen bi acile gidip görün
nyra pembeayakkabilikiz tabiki hemen takipli olduğunuz hastaneye gitmelisiniz. Bana dr um kan leke su vs herhangi bir şey geldiğinde doğru hastaneye doğru yola çık ve bu sırada beni ara demişti son haftalar için
pembeayakkabilikiz aslhnkrts9 parlak degıl canım ama kırmızı bazen lavaboya gıdınce pıhtılı atıyor küçük parça seklınde
pembeayakkabilikiz esralgn canım acıle gıdecegım eşımı beklıyorum Kasık ağrılarım var ayaklarım falanda baya bı şişmiş insallah bıraz daha bekler kızım 😊
pembeayakkabilikiz nyra ben şu an devlet takıpşıyım özele gıtmeyı bıraktım o yüzden acile gıdecegım eşımı beklıyorum
aleyflx pembeayakkabilikiz askm gitsende geri gönderecek büyük ihtimalle hemen baslamazki nisan gelince
pembeayakkabilikiz nyra anladım canım Sagol yınede beklerız Insallah bıraz daha. Herseyımızde hazır allahtan hayırlısı olsun 😊
nyra pembeayakkabilikiz rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla kolay bir doğumla alın kucağınıza inşallah 🙏🥰
pembeayakkabilikiz aleyflx gonderdı canım evet 2-3 cm açılma varmış. Sancı falan çıkmadı şükür ama ağrılarım kontrol etmemı soyledı 3-5 dk da bır olursa hemen gel dedı
nyra aleyflx ben nişan geldiğinde hemen gittim hastaneye ve doğum yaptım 🙃 her gebelikte süreç farklı ilerliyor benim ilk olmasına rağmen çok hızlı oldu her şey
aleyflx pembeayakkabilikiz biliyorum çünkü bendede öyle olmuştu eğer doğumu istiyorsan sıcak suya otur egzersiz yapımı vesaireyi sormak istersen ben söyleyebilirim bizzat yaşamış biri olarak ama daha erken diyorsan yerinden kalkma açılman 3 santime ulaştıysa çabuk açılmaya başlar
pembeayakkabilikiz aleyflx salıya kadar bekleyım dıyorum canım bende 38 haftaya bı gıdelım ıstıyorum tabı bebekte ısterse😊 açılma olduğu ıcın devamı gelır dıye düşünüyorum bakalım bı kaç gün gecsınde sonra soylersınız yaparım olmadı çok sağolun 😊🌸
aleyflx nyra öyle ki yalnız nişana gelip sancısı olmayan var sancısı olan var benim sancım olmamıştı gelmemişti
nyra kbrklc16 ben hastaneye giriş yaptığımda 1 cm di açıklık ve 2 dk da 1 sancım vardı. Sonra daha da kısaldı sancı arası ve birkaç saat içinde doğurdum. Öncesinde hiç açıklığım vs yoktu