_Medine Doğum kilolariniz doğumdan ne kadar sürede verdiniz doğumum günlere düştü artık kıyafetlerim olmuyor veremiyecem die korkuyorum 🥺doğumdan ne kadar sürede zayifadiniz zor oldumu😣
Noyimommy _Medine 69 la gebe kaldım 76 ile doğuma gittim bebeğim dört aylıktı 67 kiloya düştüm o dört ayda hiç tartılmadım
sarilale123 _Medine doğumdan sonra zaten belli bir kilo gidiyor, ama ye süt olsun şaflarına kanarsanız benim gibi kalan kalıyor maalesef
aslmoms ilk gebeliğimde doğumdan sonra verip 1 sene sonra aldım. Sonra gittim tüp mide oldum. 10 sene sonra eşimden söz aldım eğer kilo alırsam tekrar olurum ameliyat diye. (takıntım var) . Öyle hamile kaldım.
Noyimommy _Medine göbeğim bebek çıktıktan sonra hemen gitti ama benim karnım çok büyük değildi sadece böyle bi gevseklik vardı o da yavas yavas gecti korse kullanmadım
erkekannesi1_ sarilale123 doğru diyorlar ama bol bol sıvı tüketmek lazım yoksa süt ciddi oranda azalıyor sadece tatlı süt yapar laflarına kanmamak lazım
bademli_puding _Medine ben bir yılda verdim bir yıl sonra da gebe kaldım tekrar yine geliyor kilolar 😂
_Medine bademli_puding sağlık olsun artık 😁 millet kilo almıyor ya hiç hamile sadece biz şu içsek yarıyor Allah’tan uzun boyluyum😅😅oda olmasa varil gibi dolascam
demirrleydi_ _Medine veremedim üstüne aldım 🥲 Kortizol seviyem yüksek o yüzden kilo vermem çok zor bide emziriyorum midemi tutamıyorum
_Medine Noyimommy inşallah benimde kalmaz böyle internet falan görüyorum böyle sarkmış assagi doğru korkuyorum ister istemez 🥺
bademli_puding _Medine o sırada 159 olan been 🤪 ikinci hamileliğimde çok almıştım yokuşta düşsem top gibi yuvarlanırdım kimse tutamazdı vallahi🤣🤣🤣
eminaas _Medine ben doğumdan sonra aşırı derece odemlendim hani hamilelikte bile öyle olmamıştım ayaklarım aciyordu sismekten .bir ay sonra ödem gitti hemen kilo veremedim yavaş yavaş gitti benim doğum yapalı 4 ay oldu hala fazlalıklarım var emzirme de iştahım çok acık ne yapacağım bilmiyorum