Deleted33000 myangelson evet yeni muhtar benim kız ben uzun zamandır burdaydim bı ara düşük yaptığım sıralarda sildim uygulamayı en son yukledikten sonra hesap açtım bayadir burdayim yani
hd_d humaakusu kiyamammm üzme kendiniiii bak benden sana tavsiye bir insanı kendi icinde olmasi gerektiğinden fazla tepeye koyarsan o insandan gelen ilk darbeyle cok uzulusun herkesi ya bu bana bunu yapr diyerek gözünde büyütmezsen inan bana bu kadar uzulmezssin🫶
llFatma hd_d panda(uyumayı çok severim), homhom( herkesle muhabbet ederim hastanede bile yanında biri varsa bile sıra gelene kadar vakit çabuk geçsin diye muhabbetin dibini vururum) , öngörü ( ne dediysem çıkar, nokta atışı yaparım).
hd_d llFatma yaaaaa panda en sevdigim hayvanlardannnn biriiiii 🐼 Hisssin mi kuvvetli yoksa deneyimlerin dogrultusinda olan birsey mi
ikiprensannesii_ llFatma abooo benim gibi bende ben tek öleyim sandim bazen neden bu kadar çok konuşurum derdim niye yani derdim 😂😂
humaakusu hd_d doğru diyosun canım eşimde diyor takma onları ben seni biliyorum onlarıda biliyorum diye ama herkesin gözünde haksız yere kötü olmak insana dokunuyor aman neyse bende öğrenicem bunları takmamayı bigün 🤗