hd_d myangelson hahhaha🤣 Kiz haketseler aninda soylerim de yok bak mesela suan neyi düşünüyorum biliyomusun kaynana ogrendiginde ya bana sarlmak isterse ben bana dokunsun bile istemiyorum hahahah sen dusun taaa nereleri düşündüğümü
Deleted33000 myangelson evet yeni muhtar benim kız ben uzun zamandır burdaydim bı ara düşük yaptığım sıralarda sildim uygulamayı en son yukledikten sonra hesap açtım bayadir burdayim yani
myangelson hd_d ne zaman söyleyeceksin 😅 şey yapın doğuma gidin eve bebek kucağınızda dönün Bebek aldık biz dersiniz hahah😂😂😂
dgngr hd_d Kaynanam beni cadı gelin diye sever. Ben de cadıyım dedim. Kayınbabam süpriz yumurta almıştı bana. İçinden cadı çıktı. Ben de televizyonun önüne koydum. En çok göreceğiniz yere koydum baktıkça hatırlayın diye, dedim. Bazen çirkeflik yapıp şakayla karışık lafımı esirgemiyorum. Bu da benim en büyük kalkanım oldu. O yüzden seviyorum. Cadı olduktan sonra daha çok sevdiker.😂
saziment hd_d valla bacım bu zor bir soru 😅😅 övünmek gibi olmasın ama yaptığım bütün yemek ve tatlılar çok lezzetli oluyor yani çevremdekiler öyle söylüyor 😅😅
sumeyye6506 hd_d inatçı sevdimi sonuna kadar giden sildi tek kalemde silen gereksiz iyi niyet var bende