ikiprensannesii_ hd_d çok şükür hep arkamda benim eşim annemden babamdan herkesten çok çok iyi rabbim razı olsun ondan
hd_d buse2507 yaaaa insanlari analiz ediyon demekkkk kiz yormuyo mu seni birak ne analiz ediyon abahhaha
sevacano hd_d Aynen eşimi öyle seviyorum ki kimseyi gözüm görmüyor .Şu an rahatsiz gözüm kimseyi görmüyor dünya umrum da değil o derecede ;(
sevacano hd_d Eşim hatta bazen diyor nasıl evlendin benimle zor birisin ilk zamanlar diyordu bunu tabi ama şimdi çözdüğü için beni pamuk gibiyim bir tek ona .bu saydiklarimin hiç biri ona geçerli değil :)
Deleted33000 hd_d iple çekiyorum o günü kız bana ne oluyosa ay kız ben senin komşun olsam sizden cikmazdim galiba entrikalar gizlenenler offf en sevdiğim 😂😂😂😂
hd_d Deleted33000 hahahahahhaha🤣 ay ne iyiii olurduuuuy hahahahaha daha ne entrikalar donuyor bizim mahallede hahahha
Deleted33000 hd_d sen bence yetisemezsin o bücüre o teyzesine söz verdi sana rahat vermeyecek özellikle eşinle basbasayken😂😂😂😂😂😂😂
hd_d Deleted33000 hahahahahha çok mülayim bi bebe yetistrecem hahahahahhahahahha bu isi başka çözemeyiz yoksa teyzesiiiiiiuiii
Deleted33000 tembelkiz yok yok o icerlerde biyerlerde beni bekliyordur o enerjiyi çıkarmam için ve işte geldim burdayım ben bu işte ustayım 😂😂😂😂😂
tembelkiz Deleted33000 hoş geldin bebitom 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 kafa dengi insanlarla çok güzel zaman geçiyor da ya sen ev işine daldıktan sonra ne yapacam ben 😂😂😂😂 yine bu yaşlılara devamke ben
Deleted33000 myangelson ya sen daha bilmiyon mu hd68 daha aynı evde yaşadığı kv ye söylemedi gebeligini kralicem ya favori gelinim 😂😂😂😂😂@hd_d
hd_d Fizikcifizik Orasi oyle olur anlik onlarin dedigi olmadigi icin sanki yanlis senin yanlisinmis gibi davraniyolar vakti gelince o is oyle olunca da dedigine geliyolar
beyzaygun hd_d Evet kırmızı çizgim birazda istemsizce asla işim başkaları tarafından hallolmadı herşeyi kendim yaptım bak hastayım riskli gebelik eltim hep diyor evini temizleyeyim hep yok diyorum 😔insanlara kıyamıyorum huyum kurusun