myangelson hd_d şey dermişim şimdi uyuyabildigin kadar uyu dogurunca uyuyamıyorsun😂😂😂 ben hayatimda bunun kadar saçma bir tavsiye daha duymadım 😂 hamileyken uyku depoluyoruz sanki de doğumdan sonra faydası olsun 😂🤦🏻♀️
hd_d aysgl330633 ay ben burcalrin enerjisine inaniyorum tasidigimizi da düşünüyorum ben tasiyorum messala
sevacano hd_d 1.kinciyim ,2.alınganım ,3.safım , 4.çok çabuk soğurum ve silerim , 5.insanları sevmiyorum soğuk kanlı biriyim .😔
hd_d elifsn23 birbirinizin cizgilerine dikkat ettiginiz surece bence uyumunuz iyi kiz farkli ozellekleri tasiyosunuz ama farkli mizaclara sahip olmaniza ragmen yan yana enerjiniz hsrika dogru muuuu
Deleted33000 hd_d iple çekiyorum o günü kız bana ne oluyosa ay kız ben senin komşun olsam sizden cikmazdim galiba entrikalar gizlenenler offf en sevdiğim 😂😂😂😂
elifsn23 hd_d doğruu ikimizin de çizgileri var dikkat de ediyoruz bazen ben daha sakinim bazen o 😂 arkadaşlıktan sonra sevgili olduk evlendik zaten o yüzden iyi anlaşıyoruz
sevacano hd_d Aynen eşimi öyle seviyorum ki kimseyi gözüm görmüyor .Şu an rahatsiz gözüm kimseyi görmüyor dünya umrum da değil o derecede ;(
sevacano hd_d Eşim hatta bazen diyor nasıl evlendin benimle zor birisin ilk zamanlar diyordu bunu tabi ama şimdi çözdüğü için beni pamuk gibiyim bir tek ona .bu saydiklarimin hiç biri ona geçerli değil :)
hd_d myangelson Ahhahaha evet ya bu banada cok sacma geliyo bzen ne kadr uysam da sanki hic uymamis gibi hissediyorum ahhaa
myangelson hd_d hamileyken de sonlara doğru uyuyamıyorsun ki zaten artık iyice ağırlaşıyorsun her yerin ağrıyor benim çatı ağrım çok fazlaydı mesela yatakta donemiyordum resmen uyurken 😩 bir de oğlum çok hareketliydi doğunca belli oldu karnımdan belli etmiş kendini hareketli olacağını 😂😂
Fizikcifizik hd_d mutluyum,eskiden biraz kafaya takiyordum ama şöyle de bir durum oluyor şimdi laf lafi aciyor ama dediğime geldikleri zaman haklıymış diyorlar cunku ben politik davranmıyorum
hd_d Fizikcifizik Orasi oyle olur anlik onlarin dedigi olmadigi icin sanki yanlis senin yanlisinmis gibi davraniyolar vakti gelince o is oyle olunca da dedigine geliyolar
kartanesi___ hd_d Kız aklıma bir şey gelmiyor😂takıntılıyım, sevdiklerime çok düşkünümdür, plancıyımdır bir de dışarıdan soğuk ama tanıyınca çok sıcak olduğumu söylerler😂
hd_d kartanesi___ Ay şey gibi disardan herkes seni tanimadan once egolu olduğunu düşünür ama icine girince oyle olmadigin anlasilr ya onun gibi bende tam tersi icerden de disardan da cok sicacigim ahahhaha🤣