efnanmoms ben 4 lü tarama yaptırdım ve bunun yanı sıra normal cihazdan ölçümleri aldı baktı ben cinsiyet sorunca o bölgeye de baktı gordunmu gördüğümü dedi bir baktım sopa gibi gözüküyor dolu bacak arası zaten benimkide baş assagi durmuş ayaklar havada açık bir şekilde poz veriyordu 3 kere fln başka açıdan baktı cihazdan o bacak arası hep doluydu kordon olsa bakış açısından gözükurdu yani en son muayne bitti biz en soncinsiyetine baktigimiz için ekranda dondurdu bende aklıma geldi çektim canlı canlı bakarken daha dik bir şekildeydi bacak arası erkek ya bu dedi hatta 2 hafta sonrada bana detaylı’ya gir yanıma gel dedi kendi doktorum şehir dışında olduğu için buna gitmiştim bi oncekinde ise 12 haftalıktım ve gorememistik yerinde durmuyordu bu sefer böyle oldu butdakilerde vücut şekli kese diyor kese benim bildiğim cihazı tutuş şekline göre değişir şekli vücut use yani bebek bunlar daha vücut şekli belli değil benimde 1 kızım var 1 de oğlum olsun istiyorum yani en önemlisi sağlıkları ama 1 2 kişi kız diyinve benmi psikolojik öyle hissettm diye kendimi sorguluyorum resmen