eminaas ben ilk gittiğimde 12 haftalıktım zaten posta da koydum doktorum Küçük ben göremedim şu an demişti şu an 16 oldum doktorum şehir dışındaymış ben de başka doktora gittim ultrasonda bakıyordu detaylı bu şekilde ölçümlerini alıyordu çift ekran var biri benim önümde biri doktorun önünde kafamı kaldırdım bir baktım bacaklarını havaya açmış direk gözüküyordu cinsiyetini ben tahmin ettim ne diyecek diye bak orada bir çıkıntı var dedi benim gördüğümü görüyor musun dedi ben de evet dedim ne yediysen doping yapmış çocuk da büyük ihtimalle erkeğe benziyor dedi 3-4 pozisyonda da başka hep o çıkıntı vardı kaybolmadı yani bir de ben gitmeden önce bayağı bir çikolata yemiştim 16 haftalık oldum daha cinsiyetini bilmiyordum doktora dedim artık doğunca mı öğreneceğim ben cinsiyetini diye bilmiyorum ben de erkek hissettim doktor da erkeğe benziyor zaten benziyor değil resmen erkeğim dedi bebeğimde zaten ama posta kiz yorumlarını görünce acaba mı diyorum benimki de zaten ayaklarını açmıs salina salına duruyordu