purplecloud aliramoO ceylin ismine vuruldum 🥹💘 cennetin kapısı, cennetin kapı meleği kızınızın genel olarak karakteri nasıl acaba 🥹
semahayall purplecloud çok koyulan isimleri sevmiyorum ben , ilk kızım Hayal , ikinci kızıma da Alina koyacağım ♥️
purplecloud semahayall çok koyulan isimleri sevmiyorum ben yaa kesinlikle bende öyle düşünüyorum bir sınıfta 3 tane aynı isimden olacağı senaryosu geliyor aklıma hep 😂 isimleri çok güzel sağlıkla büyüsünler 💝
purplecloud ikinciyesekeranne nil ismi tek başına bile çok güzel duruyor , elayı da listeme ekledim çok güzelmiş 🥰
Gizemt5 purplecloud eşim Gökçe istiyordu ama herkeste duyup görmekten hiç istemedim, Bilge ismini beğeniyordum bende ama eşimde ona unisex isim dedi istemedi 😂 en son İlay ismine karar verdik 🧚♀️
purplecloud Gizemt5 gökçe ismi benimde çok hoşuma gidiyor eşimin adıyla da uyumlu, umay kadar fazla görmedim bu ismi aslında 😃 ilay da çok güzel bir isim listeme eklendi 💘
elifayaz112_ purplecloud iki kızım var biri Ebrar biri Belinay fikir olsun Asmin,Lina,Lalezar,AylaReyhan,Hüma bu isimler de güzel Allah sağlık bir şekilde kavuşmayı nasip etsin şimdi kızınıza ne cici elbiseler alırsın 😅Kız elbiseleri eşyaları çok tatlı oluyor
purplecloud elifayaz112_ çok güzel isimler seçmişsiniz 💕 bizde şimdi dinozor, robot, arabalardan pembiklere keskin bir geçiş yapacağız biraz heyecanlıyım 😃
purplecloud girlll isim zevklerimiz aynıymış 😃 eşim kabul etse kızımızın adı maya olacak çok sevdiğim bir isim ama kabul etmiyor 😢
aysgl330633 purplecloud benim oğlum var ama fikir olsun diye söyleyebilirim Ecmel Vera Zümra âlâ Mihra Aksa