purplecloud kızınızın adı nedir? veya ne koymayı düşünüyorsunuz? canım anneler bana da fikir olsun hala karar veremedim 🥲🩷🤰🏻🫶🏼💘🌺🌸💓🩰
senaninannesi_ purplecloud gül sena olacak Allah ın izniyle anlamı da detaylı yazıyor burada çok içime sindi 🫀🥹
beyzzsenturkkk purplecloud ilk kızımın adı Afel🐝 2. kızıma hamileyim benim aklımda nazlı ve minel var esim ise ela ve melis diyor 29. haftaya giricem hala karar veremedik icimize sinmiyor gelisi güzel bi isim koymak istemiyoruz. herkes şu sıra ela alya parla umay lina vs koyduğu icin koymak istemiyoruz bence isim özel olmalı ve kendi anlamı dısında bir anlam tasımalı sağdan soldan duyup koymak bana göre değil bişey ifade etmeli bi hikayesi olmalı🥹🌺 ben nazlı ismini bu hamileliğim ilkinden zor geçtiği için seçtim çok nazlı bir bebek çok zorluyor beni demiştim chat ile konusurken o da neden nazlı koymuyorsun ki dedi ilk kızım cok uyumlu hiç zorluk cıkartmayan bir bebekti ama bu ablasına göre gerçekten nazlı biraz🥹
momyflow purplecloud ilk kızımın ismi Belis Su🌸 ikincisinin ismini de Alara koyacağız inşallahh🙏🏻 iki ismi de çok içime sinerek belirledim, isim enerjilerini vs çok araştırdım 🥹
purplecloud umay ismini hamile değilken bile çok seviyordum. çok istiyordum kız bebeğim olursa bu ismi vermeyi anlamı da çok güzel, ama şimdi bu ad çok çok fazla koyulduğundan dolayı kararsız kaldım
girlll purplecloud ben de Umay istiyordum yıllardır hayalimde olan bi isimdi ama başka isim yokmuş gibi o kadar herkes koyuyor ki soğudum resmen. Ekin, Maya, Gülce var aklımda tam karar verebilmiş değilim 🫠
naze_nin senaninannesi_ instagramda halidemre var isim analizi falan yapıyor o diyor ki çocuklarınıza gül yada içinde gül geçen isimler koymayın talihsiz oluyorlarmış bi araştır bak
purplecloud beyzzsenturkkk Allah bağışlasın , nazlı kuşunuzda sağlıkla gelsin 🫂 adı nazlı koyulan bebekler gerçekten çok nazlı bir karaktere sahip olurlarmış öyle duymuştum 😃 çok hoşuma giden bir isim🥰
Mege_Adanisa beyzzsenturkkk ayyy abimlerinde öyleydi gelmek bilmiyor bu diye diye bu kızımız çok nazlı dediler ismini nazlı verdiler 6 yaşında gerçekten doğduğundan beri çok nazlı abim nerden verdim ben bu ismi ah güzel kızım ömrümü yedin der güler 😁😁
huliss Rüya Elmas 🩷 koyacağız. Benim ismim Hülya, rüya ile anlamdaş ve rüya ismini beğeniyorum. Elmas da ölmüş kayınvalidemin ismi, eşimi kırmak istemedim o yüzden Rüya Elmas koymaya karar verdik
purplecloud Suveyy arkadaşımın kızının adı mihra sare çok uyumlu çok güzel arkadaşımın kızı düz duvarlara tırmanıyor küçük bir cadı 😃🥰
purplecloud girlll isim zevklerimiz aynıymış 😃 eşim kabul etse kızımızın adı maya olacak çok sevdiğim bir isim ama kabul etmiyor 😢
maco61 purplecloud şimdi erkege hamileyim ama. Bir kızım var adı elif hüma buda kız olsaydı inci nisa koymayı isterdim☺️ fikir olsun size