rmy1 Ekim Kasım anneleri nasıl gidiyor alışabildiniz mi hamileliğe kaç haftadasınız toplanalım burda belirtiler nasıl keseyi kalp atışını ne zaman gördünüz 🫶🏻😍
bmkl rmy1 9+1 haftalık hamileyim 🥰 Keseyi 5+2’de gördüm, kalp atışını tam 7. haftada duydum çok şükür 🙏🏻 bulantım, halsizliğim, fazlaca da şişkinliğim var 😩
ozleilhn rmy1 6+6 herşey yolunda tahmini 23 ekim doğum dedi doktor sadece tansiyonum var diye alfamet başladı sizde durumlar nasıllll🥰🥰🥰
curcuna rmy1 herkese selam biz bugün ilk kez keseyi gördük raporda 6 hafta gebedir yazıyor ama ben tam gebelik haftamı hesaplayamıyorumm 😋
rmy1 bmkl bende 5+6 dayım hastaneye gitcem randevu zamanı bekliyorum belirtilerim kaybolmuştu ama şu an mide bulantım başladı göğüslerim çok ağrıyor 🫠 dokunamıyoruuuıım
rmy1 bmkl benimkisi bide zaten çok büyük şimdi resmen gerginlikten yapışmış gibi açılıyor ağrıyor çok değişik bişey 🤣🤣🥰
servez08 Uygulamaya göre 5+1 dün gittim muayeneye keseyi gördük ama doktorum 5+6 dedi haftaya tekrar çağırdı kalp atışı için mide bulantım hafiften başladı göğüs ağrısı çok fena yaa ben bile dokunamıyorum kolaylıklar diliyorum sabırlar diliyorum kızlar
rmy1 rabisssk ya benim belirtiler vardı 2 gün tüm belirti kayboldu o kadar korktum ki bugün tekrar başladı çalkantılı gidiyor ahshhssh
rmy1 servez08 aksine zaten daha iyi bence 🤣 benimki de geç döllenmedir büyük ihtimal çünkü reglim 33 günde bir felan olurdu hep bende geriden gidicem 😍