birazbilgi Beta HCG 2 mart pazartesi günü 275 çıkmıştı. Bugün yani 5 mart perşembe günü >999 çıktı. Net sayı yok ama 1000 küsürlerde diyebiliriz. 4+1 gözüküyor son regl tarihime göre. 4 haftalık hamilelik için bu değer nasıl sizce? Haftaya doktor randevum var kese gözükebilir mi acaba
Eboz birazbilgi bence guzel çıkmış Geç dollenme degil ise kesin gorursunuz bebeği yoksa kese gozüküyor
salihaturky birazbilgi haftaya gözükür kese bende 5+2 de gördüm keseyi amaa Dr hemen boş da olabilir dur bakalım erken sevinme dedi bana kese görünce 15 gün sonra kalp ve bebek varmı diye bakılıyor ben tsh için 6. Haftada gittim baktı yoktu mesela o zaman bir strese girdim acaba boş gebelik mi diye daha önce üç kürtajım var bu yüzden
htcbebek birazbilgi ben de dün verdim 97 çıktı bekliyorum iki üç gün sonra tekrar vermek için şuan ne gibi belirtileriniz var
birazbilgi Eboz tam 5+0da randevum ilk gebelik olduğu için biraz heyecan ve hiçbir şey bilmeme durumu var 😊
Eboz birazbilgi arkadaşım 1000 beta da kalp atışı falan duymuş Ben 14000 de bebeği bile gormedim geç dollenme olduğu için benimki 😊
salihaturky Hastanedeki cihazlardan dolayı ciddi farklar oluyor guvendiniz bir yere gidin sık sık Dr degismeyin takip açısından önemli cidden her cihaz aynı ölçümü vermiyor netlik sağlamıyor bir iki hafta geriden veya ilerden bile ölçme durumu yaşıyan var bu yüzden 1.000 de de beta kese ve kalp atışı biraz sallamis gibi 10.0000 olmasın o
birazbilgi salihaturky cihaz farklılıkları olduğunu ben de hep okudum burada sanırım onlarla alakalı her şey iki tane doktor takibinde olmayı düşünüyoruz şu an için biri devlet hastanesinde biri özelde ilk etapta devlet hastanesine gidelim dedik kese vs tamamen emin olunana kadar sizin tecrübeleriniz neler söyleyebilir misiniz
Eboz salihaturky Sallanmıs lafı bana mi anlamadim eger banasa burada insanların aklını karıştıracak degilim.neyse onu diyorum birisi 5+4 de duymuş kalp atışını herkesde değişkenlik oluyor
salihaturky birazbilgi benim iki doğumum var ikisini de devlette yaptırdım ama küçük bir ilçedeyiz hastane koşulları özelden farksızdı büyük şehirde olsam sizin dediğiniz gibi bir devlet bir özel takip düşünürdüm belkide
salihaturky Eboz arkadaşınız sallamış olabilirmi 1.000 değildi 10 bindir belki yanlis anladınız çünkü burda 3 bin üzerinde olanlar da bile kese gorunmeme durumu çok okuduk
salihaturky Eboz tam olarak size değil yani arkadaşım dediniz ya 1.000 de gördü onun için dedim aslında.. ben 8+5 de gördüm bebeği de kalp atışını da mesela geç oldu hastanede ki cihazdan tütün geç döllenme ye kadar herşey birer etken ama bazı normlar vardır ona göre değer biçilir bazı şeyler o hesap diye dedim
birazbilgi salihaturky ben de küçük bir şehirdeyim devlet hastanesi yeni eğitim araştırma hastanesi oldu binası da doktorları da değişti çok memnun kalınan doktorlar var şu an o yüzden öncelikle orayı değerlendirmek istedim sürece göre dediğim gibi bir de özel hastaneyle paralel ilerleriz diye düşünüyoruz
salihaturky Üçte düşük yaşadım onları da devlette oldum hep kürtajı genel anestezi ile beş dk akşam taburcu oldum bazı şehirlerde canlı canlı yapanları duydum burdaki postlarda her hastane bir olmuyormuş gibi gibi o yüzden farklı şehirler için yorum yapmam doğru olmaz ben genel olarak herşeyden memnun kaldım yaşadım yer ve hastane için 😊
birazbilgi salihaturky benim tsh 3,759 çıktı sağlık ocağına beta vermek için gittiğimde baktılar sağlık ocağındaki doktor da kadın doğum belki ilaç başlatır 2.5 altında isteniyor tsh dedi bakalım haftaya ne olacak birkaç ay önce rutin kan tahlilimde 2.68miş gebelikten dolayı mı artıyor acaba bilmiyorum
birazbilgi htcbebek benim en başından beri aynı şu an sadece sıklığı arttı sağ ve sol kasığıma ara ara ağrı giriyordu şu an sola ağırlıklı, akıntım var, göğüslerde doluluk hassasiyet, mide hassasiyeti, bele ağrı girmesi
htcbebek birazbilgi benin de sol da daha fazla ağrım var ilk başta adet oluyorum sandım bele de vuruyor ağrı göğüs hassasiyeti de var
birazbilgi salihaturky bakalım haftaya bir gidelim süreci ona göre ilerleteceğiz teşekkürler bu arada 💕