dilekkk06 twinsmomhadise randevu alırken radyoloji bölümü 30. Haftaya kadar bakıyorlar dedi bende öyle duymuştum bakmıyorlar diye çünkü ben normalde özele gidiyorum özeldeki doktorum hastanenin donanımı yeterli olmadığı için kliniğe yolladı klinikte çok pahalı fiyat verdi e öyle olunca devlete gideyim dedim özeldeki doktorum bakarlar diyince içim rahatladı
cholpon dilekkk06 hiç bilmem, ben Antalya araştırmaya gittim, doktor kendisi radyolojiye yönlendirmiş, biz de oraya randevu almak için gidince 20-22 hafta arası randevu verebilirim dedi, sanırım doktorun kendisi bu tarihleri belirtmiş.
mervekalkann dilekkk06 normal bence görümcem de 26. Haftasında gitti organlar daha iyi gelişmiş oluyor diye. Hatta ben 21+2 de gittiğimde pozisyon uygun değildi 22. Haftanda gel öyle bakalım hem organlar daha gelişmiş olur diye o şekilde çağırdı yarın gidiyorum. Küçük olunca organlar tam seçilmiyor zorlanıyorlar.
Anneadayiozlem Ben en son 22 diye biliyorum şehir hastanesine gidiyordum detaylı usg ye yönlendirdiler sıra almak için gittiğimde bizdeki randevular senin 22 haftana kadar dolu ondan sonra da yapılmıyor dediler tabi beni başka sebepten perinatolojiye yönlendirmişlerdi zaten ona gittim doktor kendisi 3 hafta sonraya randevu al gel bana dedi gittiğim gün 19+5 oluyorum kızımda daha geç haftaydı diye hatırlıyorum ama onda gittiğimde göremedi bir hafta sonra tekrar çağırdı biraz da bu kilo durumuna göre değişiyor sanırım kızımda aşırı kiloluydum göbek çevrem yağlıydı o yüzden tam göremedi
buse_06 dilekkk06 Çok şükür sıkıntı olmadı benim gittiğim hastane rahat sanırım o yüzden bulabilmişimdir